Registrer Logg inn

Kristenfilm.com


Rebecca St. James: No Secrets (1999)

"Der det ikke finnes noen hemmeligheter finnes det heller ikke løgner". Dette sitatet er ikke bare et trendy cliché sitat fra Rebecca St. James, det er hennes fundamentale prinsipp for liv og tjeneste.

Hyllet som en av "Christianity Today's" "Up & Comers: Top 50 Evangelikale ledere under 40år", så har ikke Rebecca blitt hindret tross sin unge alder. Vis i henhold til sin alder (dette var i 1999 og hun var 22), så er hun hengitt til temaer som fronter dagens ungdommer, spesielt når det kommer til ting som er viktige når det kommer til familie, seksuell renhet, dating og det å leve radikalt for Gud.

Vurdering

4.67 av 1 stemme

Fakta

1t 10min
Where there are no secrets there are no lies
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Wm. A. Landers
Skuespillere
Wm. A. Landers
Intervjuer
Robin D. Creasman
Intervjuer
Josh McDowell
Seg selv
Greg Ham
Seg selv
Rick White
Seg selv
Gary Chapman
Seg selv
Produsenter
Wm. A. Landers
Sjefsprodusent
Greg Ham
Sjefsprodusent
Robin D. Creasman
Produsent
Layne T. Pittman
Medprodusent
Michael G. Runnels
Sjefsprodusent
Gael van Sant
Sjefsprodusent
Annet
Stanton E. Black
Redigering
Robert L. Brown
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Om en radikal artist i moderne tid

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Rebecca St. James er en av dagens mest radikale kristne musikkartister, og vi følger henne i denne dokumentarfilmen og hører gjennom hennes egne ord hva som har vært den avgjørende faktoren i hennes tjeneste, nemlig BØNNen. Rebecca St. James er ikke bare en som synger, men har innsett hvor viktig bønn er i en slik virksomhet som hun er en del av.Filmen inspirerer en til å søke Gud dypere i bønn og inkludere det i en kanskje ellers travel hverdag. Vi ser at det er der Rebecca henter styrken sin og det er der også vi bør hente vår styrke til dagens formål og hendelser. Vi møter en ekte og ærlig Rebecca som selv sier at der det ikke finnes noen hemmeligheter, der finnes det heller ikke noen løgner. Vi hører også Rebecca fortelle at hun ikke hører noe særlig på sekulær musikk og er veldig forsiktig med hva hun hører på. Hun oppfordrer også ungdom til et rent og radikalt liv, spesielt på det seksuelle området. Vi ser også hvordan hun og familien, der hun er eldst i en søskenflokk på syv barn, har måttet gå igjennom perioder med fattigdom og hvordan de har måttet arbeide hardt for å klare seg. Men det mest inspirerende er å se hvordan hun til stadig holder seg med sin familie i turnévirksomheten og ellers og hvordan hun er en del av en familie som ber sammen og kommer seg gjennom harde og vanskelige situasjoner ved hjelp av bønn og tillitt til Gud.Dokumentarkvaliteten er ikke den beste men filmen inspirerer og gir oss noe mer en god filmatisk kvalitet. Vi får tilbakeblikk på hennes turnévirksomhet og får smakebiter av sanger som ”Go and sin no more” og ”God”.En grei og inspirerende dokumentar om en artist som tar musikktjenesten sin alvorlig og vet Hvem og Hva som er det riktige fokuset i en hvilken som helst tjeneste for Gud. Selv om hun er blitt kåret blant en av de Top 50 evangelikale ledere under 40, av Christianity Today, så holder hun seg ydmyk og innser hvor viktig det er at hun selv dør til seg selv daglig og stadig blir levendegjort for Kristus. Rebecca St. James er en inspirerende artist og ligger på listen over en av mine favoirtter. Hvis du ser denne så legg merke til at filmen ble laget i 1999, det har skjedd mye siden det. Filmen finnes, etter hva jeg vet, kun på gammeldags VHS og ute på YouTube for dem som er interessert.
4.67 av 7 - -
0.25 sekunder