Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Your Love Broke Through: The Keith Green Story (2002)

Hvis livet til Keith Green hadde fått plass i et eneste ord, så kunne det bare ha vært ordet "intens".
Uansett hva hjertet hans brente for, så gikk han frem i full overgivelse.
Som barn, hadde han en drøm om tidlig stjernestatus. Som tenåring var lidenskapen etter å finne sannheten sterkest tilstede. Som voksen, hadde han en intens og dyp hunger etter å kjenne Gud. Og rett før hans tragiske død, var det kallet om å spre Evangeliet rundt om i hele verden som lå ham sterkest på hjertet. Tusenvis av mennesker har overgitt sine liv til global virksomhet som et direkte resultat av Keith's siste, enkle utfordring. Eksemplet av hans fulle overgivelse og lidenskap for sin Skaper fikk andre til å overgi sine liv helt og fullt til Guds kall, til og med langt etter hans død. Fordi at Keith's budskap virkelig var et enkelt kall til å leve ut Evangeliet, så forblir det like relevant idag, som da han først sang og talte det ut.

Vurdering

6 av 1 stemme

Fakta

1t 4min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Daren Thomas
Forfattere
Douglas Kaine McKelvey
Manusforfatter
Skuespillere
Toby McKeehan
Forteller
Keith Green
Seg selv
Melody Green
Melody Green
Buck Herring
Buck Herring
Billy Ray Hearn
Billy Ray Hearn
John Dawson
John Dawson
Kenn Gulliksen
Kenn Gulliksen
Bill Maxwell
Bill Maxwell
Randy Stonehill
Randy Stonehill
Produsenter
Melody Green
Sjefsprodusent
Daren Thomas
Produsent
Jim Hancock
Produsent
James M. Rink
Produsent
Annet
Keith Green
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Dokumentar om livet til en sann legende

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Denne sterke dokumentarfilmen tenker jeg har vært til inspirasjon for utallige liv. Filmen er fortalt av Keith Greens nærmeste venner og familie og blir dermed en vekkende biografi om Guds kjærlighet, som fortsatt gjør inntrykk på en generasjon der det virkelig gjelder å leve et kompromissløst liv, slik Keith Green var et godt eksempel på!Filmen har et sterkt budskap til ungdom idag om å leve fullt overgitt til Gud, uten kompromiss, slik Keith selv også ville det og levde det. Filmen tar frem hendelser som ble utfordrende for mange å takle på hans tid, og som sikkert er enda vanskeligere i dag, f.eks. Keiths fremgangsmåte når det gjaldt salget av musikken hans. Han ønsket ikke å ta betalt for musikken, men lot folk betale det de hadde råd til. Ville man ha den gratis, så fikk man den gratis. Ville man betale, så var det også greit.

Selvom filmen er en forkortelse av "Ingen gråsoner", biografien om livet hans, så forteller filmen tross dette vesentlige ting som får en til å tenke over sitt eget liv og hva en lever for. Boken kan tross alt anbefales som bedre enn filmen, selvom filmen langt fra skuffer.Kvalitetsmessig så har de fått filmen til å få et fint dokumentarpreg over seg med det som skal til for å få en god film i denne sjangeren, der man med arkiv foto, intervjuer, musikk og lignende får formidlet livet til Keith på en enkle og god måte. Filmens åndelige fokus er også med på å løfter filmens kvalitet og verdi.Jeg vil si at dette er en svært interessant og viktig dokumentar om en sann legende som har utfordret og inspirert millioner av mennesker verden over. Filmen er fortalt av de som kjente ham aller best slike som hans kone Melody, Randy Stonehill(bestevenn) og Bill Maxwell(produsent).

Denne dokumentarfilmen vil utfordre deg opp fra komfortsonen og inn i det livet Gud har for deg. Se denne en kveld da du virkelig er i behov for inspirasjon!
6 av 7 - -
0.28 sekunder