Registrer Logg inn

Kristenfilm.com


Bartholomew's Gift (2004)

Bartholomew Gee ble født med arthrogryposis, en sjelden funksjonshemning som påvirker muskler og ledd. Foreldrene tror Bartholomew er en gave fra Gud. Bartholomew er også en høyt begavet musiker. Ved å bruke film fra han var åtte år og mer nylig når han ble 21, så forteller denne filmen en historie om en ung gutt som overvinner en alvorlig funksjonshemning og vokser opp til å bli en mann med Guds fred og livsglede.

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

31min
Land: England
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Crawford Telfer
Skuespillere
Bartholomew Gee
Seg selv
Jeanette Minns
Forteller
James Livingstone
Seg selv
Jane Pyman
Seg selv
Gavin Holmes-Wilson
Seg selv
Roseanne Carpenter
Seg selv
Peter J. Witherow
Seg selv
David Gee
Seg selv
Samuel Gee
Seg selv
Lynne Gee
Seg selv
Produsenter
Crawford Telfer
Produsent
Annet
Crawford Telfer
Cinematografi
Steve Faux
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Enkelt om noe som ikke er så enkelt

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En fin liten dokumentarfilm om Bartholomew som har vært handikappet fra småben av. Vi følger noe av utviklingen hans og den musikalske gaven han har tatt i bruk. Vi får små innblikk i familieforholdene og hans klassekamerater på skolen. Vi får se hvordan han etter hvert blir et virkelig talent på piano og er med å leder lovsang i menigheten sin.Filmen omhandler et tema som kanskje noen kan kjenne seg igjen i, og alle tar det kanskje ikke like greit som foreldrene til Bartholomew. En film som spesielt kan siktes til slike foreldre.

Jeg savner litt mer dybde i Gudslivet til Bartholomew og hvordan forholdet hans er med Gud og hvordan troen har utviklet ham gjennom alle årene.Filmen virker noe gammeldags og dokumentarkvaliteten er ikke den aller beste, men fungerer den halve timen filmen varer uten å være så veldig mye til besvær.En helt middelmådig dokumentar som man ikke blir skadet av å se, men som allikevel har noen mangler her og der og som kvalitetsmessig kunne vært noen hakk bedre. Filmen er litt interessant men samtidig veldig lavbudsjetts.
4 av 7 - -
0.38 sekunder