Registrer Logg inn

Kristenfilm.com


Fra en frosk til et menneske (2002)

Et kyss fra en prinsesse kan ikke forvandle en frosk til en prins, likevel påstår evolusjonister at amfibier virkelig ble forvandlet til mennesker kun ved tilfeldighet og naturlig utvalg. Men slike drastiske, biologiske forandringer krever ny informasjon: Hvor kommer dette fra?
Richard Dawkins, en framstående forsvarer av evolusjonsteorien ved Oxford Universitetet, sier at kompleksitet kan ha blitt til som et resultat av en mengde gunstige endringer.
Dette synspunktet blir utfordret av biofysikeren Dr. Lee Spetner i Israel, og av Dr. Micheal Denton, molekylær biolog i New Zealand.
Dr. Werner Gitt, en forsker i informasjon i Tyskland forklarer at evolusjonsprosessen ikke kan produsere ny informasjon, og biologen Dr. Don Batten fra Australia, viser at det er klare grenser til biologisk forandring. Frosker kommer allikevel alltid til å være frosker.

Vurdering

3.67 av 1 stemme

Fakta

Alle
28min
From a Frog to a Prince
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Forfattere
Gillian Brown
Manusforfatter
Skuespillere
Richard Dawkins
Seg selv
Lee Spetner
Er seg selv
Don Batten
Er seg selv
Michael Denton
Er seg selv
Werner Gitt
Er seg selv
Produsenter
Gillian Brown
Produsent
Annet
Andrew Ironside
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Hvordan skjedde det egentlig?

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En enkel og grei presentasjon som tar frem umulighetene ved evolusjonsteorien. Vi får bl.a. noen små intervjuklipp med den berømte ateisten og evolusjonisten Richard Dawkins, samtidig som vi får troverdige kommentarer av kristne forskere innenfor området.Egentlig er dette en litt middels dokumentarfilm, men for noen skeptikere kan dette fungere helt greit. Man må kunne en del biologiske uttrykk og forstå litt biologi for å kanskje skjønne noe av det som blir snakket om, men man merker jo tydelig hvordan evolusjonsteorien ikke henger helt på grep.Filmen inneholder nok ingen form for topp dokumentarkvalitet og med sine 28minutter så fungerer dette greit, men hadde filmen holdt på lenger så hadde nok kvaliteten på produksjonen gjort filmen litt kjedelig og usakelig fordi en slik film burde vist seg å være litt mer seriøs når det kom til dette området i produksjon.Noen gjesp kommer det nok, men man klarer vel å få med seg de viktigste poengene i denne noe korte og lettfordøyde dokumentarfilmen om Evolusjon kontra Kreasjon. Den har noen viktige poenger men blir noe kort og man kunne dykket dypere inn i stoffet og gjort det enda mer interessant. For et dypere dykk i temaet så kan jo Kent Hovinds "Creation Science Evangelism" seminarer anbefales. Allikevel viser denne et uforglemmelig klipp med Richard Dawkins som jo er verdt å få med seg.
3.67 av 7 - -
0.25 sekunder