Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Scientific Evidence For Noah's Flood (2004)

Representerer de sedimentære lagene som er fylt av fossiler og som er å finne overalt på jorden, flere millioner av år? Var den store floden referert til i 1.Mosebok bare en lokal hendelse?
Denne DVD presenterer overbevisende bevis på at Syndefloden var en sann og global hendelse og at disse sedimentærlagene må ha blitt til hurtig og katastrofalt.

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

37min
Språk: Engelsk

Medvirkende

Skuespillere
Mace Baker
Seminarholder

Lignende filmer

Anmeldelser

Noen solide bevis på syndefloden

Ph.D. Mace Baker tar for seg noen solide bevis på syndefloden beskrevet i Første Mosebok i Bibelen. Han tar frem ting i naturen som faktisk henviser til en verdensvid flod. Han tar også frem historiske dokumenter utenom Bibelen som også henviser til en flod som rammet hele verden og ikke bare deler av den. Utover dette tar han frem mer fysiske bevis i naturen som sedimentær lag, hvordan de umulig kunne ha utviklet seg gjennom millioner av år, der han tar frem solide begrensinger for dette, at det faktisk må ha skjedd i ett nu!Kvaliteten på denne seminarvideoen blir noe lav og monoton, og noe langtekkelig. Det blir bare Mace Baker som holder et foredrag med noen Power Point slides innimellom og kanskje ikke den mest engasjerende typen å høre på, men det ser ut som om han kan stoffet sitt og klarer å formidle det på sin egen måte. Filmen finnes nok ikke med norsk tekst og dermed kan engelsken også inneholde noen vanskelige ord og uttrykk som ikke alltid er like lett å forstå. Alt i alt blir dette en helt grei bevispresentasjon for en verdensvid syndeflod som tok sted for ca. 4000år siden. Hvis du liker denne vil du helt sikkert elske seminarene til Kent Hovind.
4 av 7 - -
0.31 sekunder