Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

A Distant Thunder (2005)

Ann Brown(Flora) er en vellykket advokat som akkurat har vunnet en mordsak. Men så begynner hun smått å se syner og ha mareritt, samtidig som hun blir gitt en ny sak som vil utfordre hennes syn på sitt liv og alt det hun tror på drastisk. Desto mer inn i saken hun kommer, desto mer virkelige blir marerittene...

Vurdering

4 av 2 stemmer

Fakta

35min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Jonathan Flora
Forfattere
Jonathan Flora
Manusforfatter
Skuespillere
Peter Renaday
Harold Shenson
Ned Vaughn
Tom Condan
Diane Sellers
Dommer Albertson
Tina Morasco
Linda
Selah Victor
Sarah Brown
Deborah Flora
Ann Brown
Produsenter
Kip Perry
Produsent
Annet
Kip Perry
Redigering
Steve Bauman
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Litt forvirrende om et aktuelt tema

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

”A Distant Thunder” er en film om abort og kan gi enhver noe å tenke på. Filmen er noe dårlig på å forklare hele sammenhengen og man kan bli sittende som et lite spørsmålstegn etterpå, selv om den sikkert også kan sette en i tenkeboksen når det kommer til filmens tema.Filmen gir oss et noe grotesk bilde på abort og den grusomheten det er og det er jo noe overraskende at en slik sak blir tatt opp til rettsak i USA. Det skjer jo ikke så ofte ut fra det inntrykket jeg har. Denne advokaten lider også av diverse mareritt og det hele blir ganske mystisk og thrilleraktig laget. Filmen har nok ikke noe åndelig budskap men mer et moralsk ett, som setter det ufødte barn i fokus med de mareritt som kan følge i kjølevannet av dette.Med sin noenlunde gode filmkvalitet, til å være en lavbudsjettsfilm så følger man med helt til slutt. Allikevel må jeg si at denne ble noe uvirkelig og jeg må si at den ikke satt så veldig stort inntrykk på meg med en noe forvirrende historie. Man får ikke vite håndfast hva som egentlig skjer og når slutten kommer så følte jeg at jeg fikk delvis svar på hva filmen gikk ut på, men ikke helt. Kanskje det også var meningen med filmen. Allikevel en film som kan vises til de som er interesserte i temaet og man trenger ikke føle at man blir evangelisert for gjennom å se filmen.
3.67 av 7 - -

Uventet spesiell

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En thriller som handler om abort, det er et sjeldent syn. Men filmen er litt sjokkerende og jeg tror nokk den utfordrer og informerer den som ser på om "Parital Birth Abortion"(Senabort der man framskynder førsel for så å ta livet av barnet før det er helt ute), som saken til Ann handler om og er temaet for filmen.Tok en titt på bonus kommentar av filmskaperne og skuespillerne som finnes på hjemmesiden, der de forteller litt om hensikten med filmen. De har på veldig godt oppnådd hva de var ute etter men jeg synes de har fokusert litt mye på synene og marerittene Ann ser, og altfor lite på det forholdet hun så gjerne vil ha med moren sin. Filmen handler ellers veldig lite om himmelen og Gud, men har referanser til det og det overnaturlige spiller sin rolle. Så rent kristent budskapsmessig holder den seg på sidelinjen, men budkapet som filmen vil ha fram får den fram meget godt - og forsåvidt i tråd med de regejernede synespunktene blant kristne.Det er en kortfilm og antageligvis ganske lavbudsjett også, for det kan man godt se spor etter. Men gjennomføringen er god, litt skremmende slik en thriller skal være og man holdes uinformert lenge om hvor filmen vil hen og slik holdes spenningen oppe, helt fram til filmens gode slutt.
4.33 av 7 - -
0.27 sekunder