Registrer Logg inn

Kristenfilm.com


Tilly (2002)

Kathy(Dunn) og Dan(Sanders) kommer over en merkelig grav ved gravplassen som har inskriptionen "Tilly" på seg og bare en dato, noe som gjør veldig intrykk på Kathy. Så mye at Dan etterhvert ser seg nødt til å begynner å stille spørsmål rundt denne graven, noe som viser seg å vekke opp glemte minner. Samtidig, i en drøm så møter Kathy, blant hundrevis av andre barn, Tilly, og bestemmer seg for å gi henne sjangsen til å bli bedre kjent.

Vurdering

5.34 av 2 stemmer

Fakta

40min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Stephen Vidano
Forfattere
Frank E. Peretti
Forfatter
Skuespillere
Frank E. Peretti
Gravplass passer
Erin Samuels
Amy
Nate Bialik
Bruce
Chic Stinson
Pastor Taylor
Carl Williams
Bendix
William Dennis
Pastor O'Cleary
Deanna Armentrout
Anita
Gerrard Sanders
Dan
Kathleen Dunn
Kathy
Abigail Hummel
Tilly
Produsenter
Raymond Yorke
Sjefsprodusent
Robbie Repola
Produsent
Rochelle de Sa
Produsent
Annet
Dylan Kieszlowski
Produksjonsdesign
Brian Oaks
Komponist
Brian Moss
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Rørende og vakkert

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En vakker film. Tar for seg et veldig vanskelig tema, Abort, og forkynner håp og tilgivelse. Alle barn kan komme til Jesus, og hvis man har det vondt etter en abort så tror jeg denne filmen kan være til god trøst. Det handler ikke om valget om å ta abort, men det handler om når man har tatt abort og så møter navnløse barn og begynner å ane hva man har gått glipp av. Det vil si, filmen forteller på en veldig god måte at fosteret er et barn, et liv, elsket og unikt i Guds øyne.Teknisk er filmen også veldig fin, for den er ikke krevende slik. Drømmen skal være drømmende og det blir veldig så stemningsfullt, selv om det helt klart kunne blit bedre. Tårevått er det, men skuespillerne greier det helt utmerket og berører hjertet mitt. Budskapet er fortalt og formidlet meget godt. Hvordan historien utfolder seg er også utrolig bra gjort.
5.67 av 7 - -

Et innblikk inn i de ufødtes virkelighet

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"Tilly" er en fin og tankevekkende filmatisering om verdien av et ufødt liv. Filmen viser oss en virkelighet om abort som sikkert ikke mange er klar over.

Filmen er basert på en roman av Frank E. Peretti, som er mest kjent for sine kristne, mer eller mindre grøsser romaner. "Tilly" vil røre enhver ved hjerte og viser også at det er tilgivelse og frelse å få hose Gud, men dette er også bare mulig når man vil innse sin synd.

Kvaliteten på filmen er så som så, men tidvis duger den bra og siden den tar opp et sjeldent og sikkert ganske viktig tema så vil den gjøre noe i et hvert hjerte tror jeg. En fin film som kler seg godt inn i de 40 minuttene som den varer.
5 av 7 - -
0.33 sekunder