Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Love Comes Softly (2003)

Marty(Heigl) og Aaron(Macready) er et nygift par som reiser vestover på jakt etter nye muligheter. Men så skjer tragedien og Aaron dør, og Marty blir alene blant fremmende langt hjemmefra. Enkemannen Clark(Midkiff) ser muligheten og kommer med forslaget om at hvis de gifter seg så kan hun ta hånd om hans datter så skal han hjelpe henne å reise hjem når våren kommer. I sin sorg blir Marty nødt til oppdra Missie(Bartusiak) samtidig som hun sakte gjenoppdager kjærligheten.

Vurdering

6.34 av 2 stemmer

Fakta

PG
1t 28min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Janette Oke
Forfatter
Michael Landon Jr.
Manusforfatter
Cindy Kelley
Manusforfatter
Skuespillere
Corbin Bernsen
Corbin Bernsen
Ben Graham
Dale Midkiff
Dale Midkiff
Clark Davis
Katherine Heigl
Marty Claridge
Theresa Russell
Sarah Graham
Jaimz Woolvett
Karavan speider
David Fine
Jed Larsen
Skye McCole Bartusiak
Missie Davis
Oliver Macready
Aaron Claridge
Produsenter
Larry Levinson
Sjefsprodusent
Michael Landon Jr.
Sjefsprodusent
Robert Halmi Jr.
Sjefsprodusent
H. Daniel Gross
Sjefsprodusent
Michael Moran
Sjefsprodusent
Nick Lombardo
Sjefsprodusent
Brian Gordon
Medprodusent
Kyle A. Clark
Produsent
William Spencer Reilly
Sjefsprodusent
Annet
Colleen Halsey
Redigering
Ken Thorne
Komponist
William Ashford
Komponist
John F. Brown
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Begynnelsen på noe veldig bra

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Bøkenes verden er en god kilde for gode historier å lage gode filmer av. Dette er et utmerket eksempel synes jeg, selv om jeg ikke har lest boka. Ryktene sier at det er tatt noen friheter, men for meg gjør det ingenting. Jeanette Oke sin stemning og intensjoner i boka kommer fram i filmen, det er jeg helt sikker på.Denne hjertevarme filmen av Micahel Landon Jr. viser noe et viktig aspekt ved kjærlighet, en kjærlighet som ikke kommer fra en forelske, men som ender der. Filmen har et fint syn på Gud der Clark kan samtale med Ham og tar Ham med i alle aspekter ved livet uten at livet med Gud blir glorifisert i retning av at det blir unaturlig og uvirkelig. En variant av ”Det ondes problem” tas opp i sammenhengen med det å miste, og blir godt forklart ved at Gud er med oss når det onde skjer. Med det blir ikke bare forklart, det kommer også fram av livet til Clark i filmen noe som er veldig fint.Kathrine Heigl(Grey’s Anatomy, Knocked Up og 37 Dresses) gjør en utmerket jobb i rollen som Marty mens Skye McCole Bartusiak sjarmerer oss i rollen som Missie. Dale Midkiff gjør hovedpersonpresentasjonene komplett i rollen som Clark, men også birolle innehaverne overbeviser. Totalt sett blir det en film med super Hallmark kvalitet, som er hjertevarm, underholdende og som beveger deg enten du er gutt eller jente.Det beste av alt, det er en hel serie med disse.
6.67 av 7 - -

En film full av kjærlighet

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En vakker og hjertevarmende film basert på Janette Oke's romanserie fullt av "Love" titler. Filmen er den første og på ganske trygg grunn til å være og forbli den beste i serien.Filmen gir oss ett lite innblikk i hva ekte kjærlighet er, og hvordan kjærligheten noen ganger kommer sakte men sikkert og vokser seg fram stadig sterkere og sterkere. Filmen tar oss også inn i bønnens verden og viser oss noe av hva det vil si å stole på Gud i alle slags situasjoner og akseptere ting man kanskje ikke helt kan fatte at skjer og samtidig se at Gud vender alle ting til det gode til slutt.Rollefiguren Clark Davis viser oss også at kirken ikke trenger å være en bygning begrenset av fire dører, men at det kan være en vakker utsikt i Guds frie natur der man kan undres over Guds skaperverk samtidig som man synger og snakker med Gud. Han tar også frem et godt poeng når det kommer til hvorfor Gud egentlig kan tillate dårlige ting å skje.Jeg synes spesielt at Skye McCole Bartusiak imponerer i rollen som den unge Missie Davis og får frem små detaljer og følelser i presentasjonen sin og som er med å gjør hjertet spesielt varmt for publikum. Samtidig viser filmen vakker fotografering og stemningsfull musikk, og humor man blir nødt til å strekke på smilebåndet av. En varm og inspirerende historien for hele familien.
6 av 7 - -
0.29 sekunder