Registrer Logg inn

Kristenfilm.com


Teenage Christmas (1960)

En ungdomsgruppe i kirken skal sette opp en krybbeforestilling utenfor kirken. Når to barn kommer for å undersøke, så er de mer opptatt av å få ting ferdig enn å svare på deres spørsmål. Det fører til at barna returnerer for å ødelegge. Kan hendelsen påminne ungdommen om julebudskapet og kanskje lære barna om den også?

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

29min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Harold Schuster
Forfattere
Richard F. Morean
Manusforfatter
Skuespillere
Betsy Hale
Liana Engstrom
Don Edmonds
Joan Elliott
Barry Mc Guire
Kay Stewart
Susan Crane
Anne Whitfield
Dennis Whitcomb
Produsenter
Herbert Moulton
Medprodusent
S. Roy Luby
Medprodusent
Sam Hersh
Produsent
Annet
Robert Fritch
Redigering
Walter Strenge
Cinematografi
George Emick
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Enkel og rett på sak

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Filmer fra 60 tallet er ofte mer forseggjorte enn dagens amatørfilmer, selv om de er med relativt lavt budsjett. Handlingen er enkel og scenen oppsettene ikke mye å rope hurra for, men på den andre siden så er manus bedre skrevet, skuespillet godt og budskapet godt skrevet inn i handlingen på en mer direkte og kanskje på bedre måte enn de moderne filmene. Kirke ungdommen er veldig typisk fra den tiden, men har også noe av utålmodigheten som dagens ungdom har, og dermed kommer det i veien for enkel jule evangelisering.

Det er lagt vekt på å få fortalt juleevangeliet på en enkel måte til barna som kommer for å se på, men det er også lagt vekt på gledesbudskapet i juleevangeliet. I stedet for mye musikk, så er det lagt inn ungdommen som synger julesalmer. Jeg synes det er en fin og kort film å se i jula av god gammeldags type, som kanskje skremmer bort dagens ungdom, men som viser typisk kristen ungdom fra en annen tid.
5 av 7 - -
0.44 sekunder