Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Den lille gjetergutten (2002)

I nattens mulm og mørke er markene rundt Betlehem sitrende av forventning. Det er sett ulver i området og alle gjeterne er nervøse - også Joel(Afable) og familien hans. Men det som er i ferd med å skje er ingen forbredt på.

I det Joel starter sin reise for å bli gjeter, er han redd for farene som ligger foran ham. Men han oppdager at han ikke trenger å møte disse farene alene. En uventet overraskelse vil vise ham at Gud har løsningen for dem som er redde.

Vurdering

4.33 av 1 stemme

Fakta

Alle
23min
Little Shepherd
Land: USA
Språk: Norsk, Engelsk

Medvirkende

Regissør
Walt Kubiak
Forfattere
Kayte Kuch
Manusforfatter
Sheryl Scarborough
Manusforfatter
Anobel Armour
Forfatter
Skuespillere
Magnus Nielsen
Norsk stemme
Stig Krogstad
Norsk stemme
Hans Rønningen
Norsk stemme
Even Rasmussen
Norsk stemme
Frank Benett
Bestefar
Pete Fountain
Jeddah
Kristen Kubiak
Sara
Bob Johnson
Engel
Lia Sargent
Maria
Produsenter
Billy Jones
Produsent
Walt Kubiak
Medprodusent
Sandra Christian
Sjefsprodusent
Annet
Billy Jones
Redigering
Dennis C. Brown
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Julefilm for de minste

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Joel er en livlig gutt som kommer godt overens med lammet sitt, Bramble. Han ser allikevel at søstera er noe tøffere i forhold til ham. Dette blir litt vanskelig for ham som skal bli gjetergutt som skal passe på sauene. Midt oppi dette blir Jesus født i Betlehem og Joel henter styrke hos Gud.Filmen tar for seg en historie som fort kunne ha funnet sted rundt og under Jesu fødsel. Selv om fokuset mest er på ”gjeterhistorien” så blir denne godt koblet til Messias komme og bildet på Jesus som vår hyrde settes fint inn som parallell mellom Joel som hyrde for lammet sitt. Dette gir Joel styrke og mot til å trosse det søsteren hans mener om ham og redselen han bærer for ulv og skummelheter forsvinner når Herren får være hans hyrde.Kvaliteten er nok ganske skuffende til å være en film som er laget i en tid der animasjonsfilmgrafikk har nådd nye høyder. Her kunne slike filmer fulgt noe med, i hvert fall litt mer enn det er gjort her.Hvis du er på jakt etter en julefilm for de aller minste så er dette et godt alternativ. Den norske utgivelsen har norsk tale og ikke engelsk slik originalversjonen. Filmen er basert på boken ”Little Shepherd” av Anobel Armour. Fåes kjøpt på http://primamusic.no.
4.33 av 7 - -
0.27 sekunder