Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Midnight Clear (kort versjon) (2005)

Midt på julaften følger vi en mann(Baldwin) i sin beste alder og en eldre kvinne(Callan) iferd med å begå selvmord. Gjennom "tilfeldigheters" sammenkomster med mer eller mindre fremmede og kanskje noe Gudommelig inngripen så møtes de på halvveien og livene deres forandres for alltid.

Vurdering

4.33 av 1 stemme

Fakta

21min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Dallas Jenkins
Manusforfatter
Michael Patwin
Manusforfatter
Skuespillere
Kirk B.R. Woller
Ekspeditør på bensinstasjon
Tanner Maguire
Liten gutt
Mitchell Jarvis
Sangleder
Produsenter
Gary Wheeler
Produsent
Jerry B. Jenkins
Sjefsprodusent
Chad Gundersen
Produsent
Robert Abramoff
Sjefsprodusent
Annet
James R. Cunningham
Produksjonsdesign
Jason Nauman
Redigering
Frank Di Bugnara
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Om de glemte i juletiden

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er en kortfilm basert på en novelle av Jerry B. Jenkins (Left Behind) om hvordan små enkle ting kan være med å forandre en dag til det bedre, i dette tilfellet julaften, der de ensomme gjerne føler seg mer ensomme enn andre, og i dette tilfellet på randen til selvmord.Filmen har en enkelt og greit budskap om hvordan små hverdagsting kan være med å forandre en liten omstendighet til det bedre. Selv om dette er kortversjonen av ”Midnight Clear” så finnes det en mye lengre versjon tilgjengelig som sikkert går enda mer i dybden av historien og budskapet.

Et lite stykke julebudskap ser vi, men julens hovedperson, Jesus, virker fraværende.Kvalitetsmessig er dette en liten blanding av amatørkvalitet og mer profesjonell film og Stehpen Baldwin er med og løfter denne opp litt på det området. Skuespillet er bra og handlingen kanskje litt for kortfattet til å være en kortfilm, men da er det bare å se den lengre versjonen.Filmen gav meg ikke all verdens, men kanskje filmen er en god julegave for akkurat deg. Den kan også gi en påminnelse ellers i livet om hvordan Gud kan gi oss små impulser til å handle og dermed være med å forvandle liv. Året etter ble det laget en lengre versjon av denne.
4.33 av 7 - -
0.34 sekunder