Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Christmas on the Range (2019)

Kendall Riley prøver å få godkjent sin økologiske ranch som hun arvet fra sin far, men hun har en rival i rancheieren Brick McCree som gjør alt han kan for at hun skal mislykkes slik at han kan overta hennes land. Tilfeldigivs møter hun Clint McCree, Brick's sønn, som er veterinær og som hjelper henne. Gradivs øker deres følelser for hverandre, men har han en skjult agenda? Kan han bli stolt på? Hva er årsaken til at at Brick vil ødellegge for Kendall?

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

1t 30min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Skuespillere
Erin Cahill
Kendall Riley
Nicholas Gonzalez
Clint McCree
A Martinez
Brick McCree
Randy McDowell
Inspector Stittum
Rebecca Koon
Vivian
Rodney Eldridge
Lindsay Wagner
Lillian McCree
Produsenter
Gary Wheeler
Produsent
Nicholas Gonzalez
Sjefsprodusent
Jason White
Produsent
David Cerullo
Sjefsprodusent
Doug Butts
Sjefsprodusent
Dale S. Ardizzone
Sjefsprodusent
Annet
Jonathan Olive
Redigering
Brent Christy
Cinematografi
Rob Pottorf
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Typsik western for juletiden

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"Christmas on the Range" følger en veldig typisk western formel lagt til moderne tid hvor storbonden prøver å skvise ut en mindre bonde fra markedet, men her er det ikke bare ondskap til grunn men bitterhet som går tilbake i tid og som henger igjen, derav plottet som handler litt om å finne hva som er historien bak samt hvordan det kan fikses til det bedre.

At det er en mer kristen produksjon enn andre lignende filmer kommer av enkle ting som at kristen julemusikk er brukt, det snakkes ikke om julenissen så mye, hovedpersonen nevner en gang at en av tingene hun gjør det hun gjør er at hun gjør det for Gud, for ikke å snakke om det generelle moralske aspektet som er kristen moral uten å preke altfor mye akkurat det. På en måte er dette typisk amerikansk, men det er likevel et alternativ til mye annet lettere juleunderholdning der ute.

Skuespillerpresentasjonene er ikke de beste og det er lite som skriker bedre kvalitet her enn en typisk Hallmark film, men som de så har denne også sin sjarm. Romanse er inkludert sammen med gode rollemodeller og verdier. Noe forutsigbar er den men samtidig så gir den akkurat nok julestemning som forventet.
3.7 av 7 - -
0.42 sekunder