Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (3.7)
Stream på

Christmas Grace (2013)

En større leketøysbutikk åpner opp tvers over gaten til den lokale leketøysbutikken med den hensikt å drive den mindre butikken konkurs. Vi følger dem over flere julehøytider, hvordan Guds nåde virker i konfliktens midste.

Vurdering

3.3 av 1 stemme

Fakta

1t 24min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Keith Perna
Forfattere
Keith Perna
Manusforfatter
Skuespillere
Rebekah Cook
Michelle
Rich Swingle
Ansatt
Tim Kaiser
Mr. Tollman
Jared Withrow
TV reporter
Joey Santana
Doktor
Diane M. Leach
Medlem av kirken
Daniel Knudsen
Lovsangsleder
Produsenter
Keith Perna
Produsent
Daniel Knudsen
Sjefsprodusent
Annet
Timothy Jones
Cinematografi
Samuel Joshua
Komponist
David Peterson
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Amatørpreg med forutsigbar plot

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"Christmas Grace" er en kristen julefilm som ikke er av veldig god kvalitet. Manus er dårlig skrevet, dialogen stiv, skuespillet skranter, scenene er dårlig filmet - alt med et tydelig kristent budskap med en meget forkynnende tone mot slutten. Det vil si, budskapet er der som en konklusjon i en dårlig produsert film, men så er det også i form av et liten prekendialog som presenterer seeren for kjærnen i budskapet. Filmen er ikke helt så dårlig som det høres ut som her, men nesten, fordi det er noen gode øyeblikk og noen gode filmatiske scener med stemning løfter kvaliteten noe. For å gi et innblikk i hvor "stivt" det er så gir ikke mann og kone hverandre en kyss, kun fordi det er en kristen film, enn om de er tilsynelatende lykkelige sammen hele veien.

Det er ellers en veldig klassisk historie om en bitter mann med en stor butikk som ønsker å ta knekken på den kristne gladmannen med liten butikk. Filmen forteller historien gjennom flere julesesonger slik at historien blir en julefilm som ikke kun har en varighet i plottet på en måned slik de fleste andre. I forhold til hvor godt arbeid det var gjort med cover og plakatmaterialet så hadde jeg større forventninger enn det som ble innfridd.
3.3 av 7 - -
0.42 sekunder