Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6,6)Trailer
Stream på

Miracle Maker (2015)

Om en by hadde trengt et mirakel, så er det Woodhaven. På grunn av den uheldige beliggenheten, har byen blitt isolert. Tross at det nesten er jul, er det lite å feire. Det er nesten ikke noe arbeid å få, så folk har ikke mye å rutte med og stemningen er ikke på topp. Men så kommer det en mystisk mann(Wade) til byen. Kan han sørge for at Woodhaven kommer seg tilbake på beina igjen?

Vurdering

4.7 av 1 stemme

Fakta

1t 30min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Sally Meyer
Manusforfatter
Ann Acton
Basert på novelle
Skuespillere
Melanie Stone
Lily Booth
Jasen Wade
Matthew
Caitlin E. J. Meyer
Sarrah Cronin
Jake Stormoen
Thomas Keating
Paul D. Hunt
Dapper Man
Ruby Jones
Abigail Grant
Adam Johnson
Elias Grant
Brian Krause
James Booth
Kaléa Atkinson
Rae Grant
Anne Sward
Agnes Davidson
Produsenter
John Lyde
Produsent
Paul D. Hunt
Produsent
Ron Brough
Produsent
Sally Meyer
Produsent
Marybeth Sprows
Produsent
Norma Olsen
Produsent
Chris Donahue
Produsent
Mindy Hughes
Produsent
Cynthia Lagow
Sjefsprodusent
Mike Hughes
Sjefsprodusent
Annet
John Lyde
Cinematografi
James Schafer
Komponist
Lex Hogan
Redigering
Mark J. Mullins
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Godhet og mirakler i juletiden

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Denne hjertevarmende filmen baserer seg på en novelle av Ann Acton om den øde lille landsbyen Woodhaven. Mange sliter økonomisk, og noen sosialt når den pengesterke eieren av stort sett alle boliger i bygda sliter ut lommebøkene til befolkningen ved å kreve dyre leieinntekter. Dette fører til at alle ønsker seg at mirakler skal begynne å skje, da plutselig en mystisk mann dukker opp og merkelige og gode ting begynner å skje. I handlingsgangens sentrum møter vi også byens pastor, Thomas Keating og hans store forelskelse Lily, men problemet er at hun holdes innestengt i huset sitt av den overbeskyttende og strenge faren. Det er mye som skal løses opp i, som bitterhet, ensomhet, vond fortid og mangelen på virkelige mirakler.

En fin familiefilm med god smak av jul. Passer serier som ”When Calls the Heart” og den mer eldre sorten; ”Det lille huset på prærien” deg, så kan dette være en god mellomting av en film for deg. Filmen har ikke et direkte evangeliebudskap med det ligger noen gode evangeliske hint under overflaten som kommer opp innimellom, og vi ser stadige påpek til hvordan kristenlivet bør leves gjennom denne mystiske Matthew. Vi ser hvordan han kommer med gode åndelige poenger fra jordiske eksempler, som det å så for å kunne høste noe godt. Pastoren Thomas sier også at han følte at det var riktig av ham, etter farens bortgang, å følge i hans fotspor som pastor. Da påpeker Matthew spørrende om det er de riktige fotsporene å gå i. Videre er noe av filmens fokus det å vise godhet mot hverandre midt i en tung tid og leve med håpet om en bedre fremtid.
Jesu navnet kommer også fram innimellom og vi får innblikk i både bønn, tro på Gud og barnlige gleder. Vi få også se hvordan bitterhet kan forherde et menneske, men hvordan godhet og det å sette ting i perspektiv kan løse det opp.

Filmen har god bilde og lydkvalitet, med fengende musikk og greit skuespill, selv om det skrenter noe til tider. Filmen har et kreativt plot som holder en fengslet, men til syvende og sist går ting litt fort og det blir kanskje noen litt for lettvinte og enkle løsninger på problemene. Savner en litt dypere historie og manus, men det hindrer allikevel ikke historien fra å bli en liten tårepresse ved jevne mellomrom.
Liker du filmer med litt mystikk og mystiske personer så kan denne passe for deg.
4.7 av 7 - -
0.4 sekunder