Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Belle and the Beast: A Christian Romance (2007)

Faren til Belle holder på å miste jobben sin etter å ha knust en verdifull vase hos en kunde, Eric. Eric blir kalt the Beast og er en hensynsløs, sint og streng person. For å ikke la dette skje så tilbyr Belle seg for å gjøre det godt igjen og får jobb hos Eric slik at hun kan tjene opp det vasen var verdt og redde familiens økonomi. Belle ser muligheten til å prøve å forandre en person som ikke ser ut til å kunne forandres.

Vurdering

3.67 av 1 stemme

Fakta

1t 31min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Brittany Wiscombe
Manusforfatter
Skuespillere
Brittany Wiscombe
Resepsjonist
Scott Wiscombe
Brent Yielding
Sonja A. Nelson
Resepsjonist
Matthew Reese
Eric Landry
Leilani Marshall
Vanessa
Summer Naomi
Belle Watson
Matthew Flynn Bellows
Craig
Lindsay Bird
Anna
Produsenter
Brian Brough
Produsent
Elisa Jan
Sjefsprodusent
A. J. C. Pennyworth
Sjefsprodusent
Annet
John Lyde
Cinematografi
Justin R. Durban
Komponist
Gary Sivertsen
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Romantikk der du minst venter

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En veldig søt og sjarmerende romantisk drama om å prøve å gjøre godt selv mot dem som ikke fortjener det. Kanskje det er noe som skjuler seg bak fasadene? Kvaliteten er middels både på skuespill, filming og klipping men likevel god nokk til at det er underholdende å se på. Virker kanskje litt lang med litt for mye gjentatt handling, men det tas igjen med noen kjappe replikker, litt feelgood stemning og at handlingen likevel går framover. Litt klisjé er heller ikke til å komme bort ifra i denne.

Originalt så er dette en mormon film med et annet navn som er klippet om til å passe kristne. Man legger ikke merke til det i bortsett fra at det kan være grunnen til at filmen ikke innholder referanser til Jesus, mens Gud blir nevnt flere ganger. Der er ikke lagt så stor vekt på å fortelle om Jesus, men det tas trolig utgangspunkt i Jesu ord om å elske våre fiender. Filmen har sånn sett et kristent fundament der man kan bygge opp en romantisk historie oppå.

Jeg ble likevel en aning skuffet når det viser seg at det i rulleteksten på den kristne versjonen er satt inn falske navn på skuespiller og stab, antageligvis for å skjule opphavet til filmen.
3.67 av 7 - -
0.29 sekunder