Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Dear John (2004)

John(Swenson) og Darla(Buscio) var som skapt for hverandre, selv om bare en av dem ser ut til å være klar over det. Vi får høre historien om hvordan de to møttes, hvordan John endte opp i misjonen for 2 år og hvor status ligger nå fra begges synsvinkler.

Vurdering

2.5 av 2 stemmer

Fakta

35min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
John Lyde
Manusforfatter
Skuespillere
Will Swenson
Tyson
Mandy Miller
Sheryl
Brian McFayden
Eldste Jones
Jessica Thaut
Jessica
Dan Singer
Eldste White
Tiffany Fronk
Stephanie
Sean Carpenter
Eldste Watts
Brooke Busico
Darla
Robert Swenson
JohnJohnson
Produsenter
John Lyde
Produsent
Lorien Lyde
Produsent
Tyler Keegan
Produsent
Wes Higbee
Sjefsprodusent
Brian Higbee
Sjefsprodusent
Annet
John Lyde
Cinematografi
John Lyde
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

To sider av samme sak

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Tittelen spiller på det som kalles en ”Dear John letter”, et brev man får av sin kjære der hun slår opp med deg. Hovedpersonen heter også John, så det er litt vittig. Storyen er faktisk litt vittig, selv om det er typisk kort amatørfilm story. Kvaliteten deretter. Den handler litt om det hvordan avstand kan få begge i et forhold, der den ene åpenbart er forelsket men den andre ikke var så betatt, til å overdrive historien. Hun dit hen at han var en tåpelig melankoliker og hun normal. Han overdrever hennes følelser for ham når han selv gikk ut i misjonen for hennes skyld.Selv om det er en mormonerfilm så er vel det budskapsmessige høydepunktet når han bytter ut bildet av henne på veggen med Jesus. Men det er en lettfattet og kort romantisk komedie, og da blir det gjerne ikke plass til så mye mer dybde i historien.
2.67 av 7 - -

Mormonsk underholdning

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Som man ganske med engang merker seg så er dette en film laget av mormonere om mormonere, så man kan ikke si at dette direkte er en kristen film. Filmen kommer ikke med noe som er direkte vranglære, bortsett fra noe lesing i Mormonenes bok, og den kunne like så godt blitt laget i en kristen versjon og kanskje blitt et par hakk bedre da.Spørsmålet man stiller seg selv i slutten er vel hvem som egentlig fortalte den sanne historien, som da også sikkert kommer ganske tydelig fram i filmen. En litt lei film men hovedpersonen innser at hos Jesus er det alltid ro og finne og man kan starte på nytt igjen.

Filmen lider av dårlig lydklipping og klipping generelt, mens bildekvaliteten er helt grei. Skuespillet skrenter litt også og det hele glir inn i å bli en litt stakkarslig romantisk komedie.En liten artig ting er at de snakker om filmen "A Walk to Remember" som sikkert er mer kristen en mormonsk. Filmen blir også litt vanskelig å vurdere når mormonisme og kristendom ikke helt kan sammenføyes i ett, men som en underholdningsfilm så kan dette sees på som en liten og kort artig film.
2.33 av 7 - -
0.34 sekunder