Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Wherever You Are (2007)

Kathrine(Keener) er en livlig tenårings jente som finner seg alene i en forkommen underverden etter å ha blitt atskilt fra familien sin. Når livet hennes løses opp og fortiden hennes blir avslørt så tar livet hennes en uventet vri. For aller første gang innser hun at uansett hvor hun har vært eller hva hun har gjort så er hennes fars(Williams) kjærlighet nær.

Vurdering

5 av 2 stemmer

Fakta

22min
Max Lucado 3:16: Stories of Hope
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Max Lucado
Forfatter
Michael Lister
Manusforfatter
Skuespillere
Kaira Akita
Keisha
Elizabeth Keener
Katherine
Greer Howard
Joe's kone
Susanna Lewis
Rachel
Matthew Zuk
Todd
Eric Williams
Joe
Produsenter
Karl Horstmann
Produsent
Ross Spinks
Medprodusent
Kent Gates
Medprodusent
Chris Thomason
Sjefsprodusent
John Hembree
Produsent
Annet
Lonny Pelot
Redigering
Gary Longenecker
Cinematografi
Steve Wilson
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Historien om den bortkomne datter

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En enkel liten kortfilm basert på en novelle av den kjente kristne forfatteren Max Lucado. Filmen handler jo på en måte om den bortkomne datter, ikke sønn, og gir oss et bilde på hvor mye Gud elsker oss som da vises gjennom farens kjærlighet til sin datter!En artig vri, men filmen gir oss ikke noe nytt og storyen er ikke den mest innarbeidede og orginale, men helt grei allikevel. Bildekvaliteten er helt okey og skuespillet skrenter endel og kunne vært jobbet litt mer med. I slutten så får vi en liten appell med Max Lucado som presenterer Johannes 3:16 for oss ved å fortelle hvor viktig det er å akseptere denne gaven vi har fått tildelt!

Liker du lignelser i kortfilmformat så se gjerne også den Oscarnominerte kortfilmen «Most».
4.33 av 7 - -

Rørende kortfilm om en fars kjærlighet

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

I åpningsscenen forstod jeg at jeg hadde lest historien som filmen baserer seg på før et sted, og det stemte. Det var en av mine favoritthistorier av Max Lucado og som man kan lese i boken ”Han valgte naglene” om en datter som forlater sin far i sin ungdom, men der faren ikke gir opp det å få danse med sin kjære datter igjen.Faren, datteren og ikke minst dansen har selvsagt en større symbolverdi i historien som prøver å fortelle oss noe av hvordan Gud ønsker oss til å takke ja til tilbudet av hans kjærlighet fortalt i Joh. 3:16. En veldig vakker historie som ikke er helt lik novellen, men som har de aller fleste punktene i behold og som er like rørende. En enkel og rørende historie som er verd å se, og om du vil vite litt mer om Lucados tanker rundt så ta en titt i boken jeg nevnte, for der forklarer han historien steg for steg og gir enda litt mer dybde til filmen enn det som kommer fram ved første gjennomsyn.
5.67 av 7 - -
0.27 sekunder