Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6,9)Trailer
Stream på

My Broken Horse Christmas (2017)

Tiden er kommet for å finne en ny hest til gården, men John(Johnson) blir forvirret når faren(Wade) velger den verste hesten han kunne tenke seg. Vill og med brukket nese, verre blir det ikke for John. Hvorfor valgte hans far en så ufullkommen hest. Men når julen nærmer seg lærer gutten seg om tro, forsonelse og kraften bak kjærlighet.

Vurdering

5.7 av 1 stemme

Fakta

35min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Scott A. Livingston
Manusforfatter
Skuespillere
Jasen Wade
Ira Anderson
Cooper Daniel Johnson
John Anderson
Natalie Devine Riskas
Anna Anderson
Paul D. Hunt
Ted Hill
Kaléa Atkinson
Margaret Anderson
Scarlett Hazen
Ellie Anderson
Kaden Patterson
Mitch
Enoch Ellis
Sam
Produsenter
John Lyde
Produsent
Ron Brough
Produsent
Annet
John Lyde
Redigering
John Lyde
Cinematografi
James Schafer
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Vakkert om hest og jul

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

John er en gutt som lenge har ønsket seg en hest, ja den perfekte drømmehesten. En dag tar faren med seg John for å skaffe seg en ny hest. Hesten er alt annet en John hadde ventet seg, den er vill og har fått en brukket nese og ikke den letteste å temme. John står foran en tøff oppgave, og selv om han kjemper med sterkt misnøye over hesten, så velger han å ikke gi seg.

Filmen berører noen sentrale temaer i Bibelen men den taler kanskje sterkere billedlig enn i direkte kristent ordelag. Det at hesten heter Grace er nok ingen tilfeldighet og man kan fort få paralleller til Jesus gjennom hesten og det han har opplevd og de spørsmål som gutten stiller rundt lidelse og urettferdighet. Filmen viser også et oppegående familie med klare oppdragelsesmønster på barna som man sikkert kan lære litt av. Filmen setter også fokus på det å kunne be om tilgivelse for ting man har sagt og gjort. Et annet lite område filmen gir oss et innblikk i det å ikke dømme etter det ytre. Dette er en julefilm, noe som kanskje kommer tydeligst fram helt i slutten, med den fine juleklassikeren ”O Little Town of Betlehem”.

Filmen er veldig godt laget, med godt skuespill av hovedrollehaverne. Det er ikke noe som er mer inspirerende enn å se barn spille godt, noe Cooper Daniel Johnson klart gjør i rollen som John. Noen av de andre barna kan man pirke litt på det skuespillermessige, men når man legger godviljen til så gjør de det ikke så aller verst de heller. Filmen har også en vakker stemningsfull musikk som er halve filmopplevelsen. Har du ikke mye tid i julen, så kan det allikevel anbefales å legge av en halv times tid til denne.
5.7 av 7 - -
0.35 sekunder