Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Bringing Up Bobby (2009)

15, snart 16, år gamle Bobby(Hinsky) bor sammen med sin storebror James(Thompson) som prøver å oppfostre ham etter at foreldrene døde for tolv år siden. Søsteren Annie og broren Dennis(Morvant) har gått hver sin vei siden da og endt opp som henholdsvis shopaholiker og loffer. James har lenge prøvd å få tak i foreldrenes testamente, og når han endelig får innsyn samles hele familien seg for å få del i pengene som ligger i huset og eventuelt banken. James er kristen og prøver å fostre opp Bobby til å finne sin tro, men det er ikke lett når han har endt opp som Goter. Det hjelper litt når han forelsker seg i den nye kristne jenta på skolen, men han vet ikke helt hvordan han skal imponere henne. For å komplisere det enda mer så forelsker James seg i advokaten som behandler saken felles for alle i familien, en familie som ikke akkurat er A4.

Vurdering

4.84 av 2 stemmer

Fakta

1t 33min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Chris Staron
Manusforfatter
Skuespillere
Adam Misenko
Eric
Brian Morvant
Dennis Wyler
Reagan Kendrick
Andrea Wyler
Jhey Castles
Terry
Elizabeth Bucher
Liz
Marc Thompson
James Wyler
Alex Hinsky
Bobby
Produsenter
Nick Staron
Produsent
Chris Staron
Produsent
Annet
Nick Staron
Cinematografi
Nick Staron
Redigering
Andrew Griffiths
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Livet er mer enn penger, men...

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Her møter vi en foreldreløs familie der alle har tatt hver sin vei i livet. Foreldrene er døde og har vært det i tolv år og nå skal testamentet deles mellom de fire søsken. Her settes både troen og det som er viktig i livet på prøve.Ingen "wow" film, men duger som noe lett fordøyelig. Vi får se hvordan James prøver å oppdra sin yngre bror for å få ham til å komme på bedre tanker angående tro og tvil men samtidig så sliter han litt med å leve opp sitt eget kristenliv.

Et uttrykk han sier for å unskylde seg er desverre "jeg er bare tilgitt" og det virker som om det er hele kristenlivet for ham. Selvom han prøver å leve det troen krever så virker det som et slit for ham. Men her har alle kristne noe å lære, at det ikke trenger å være et slit.

Filmen har også et romantisk preg over seg, men det hele blir litt for teit sier du meg.Bildekvaliteten er helt grei og skuespillet noe overfladisk, overdrevent og kanskje satt litt på spissen ved noen tilfeller, men fungerer helt greit til tider.Etter min mening en noe middels kristen komedie som ikke når helt opp slik at jeg ville jublet og fått trent opp lattermusklene. Men jeg skal ikke skjule at til tider var det et lite smil som dukket opp. En grei ungdomsfilm for den som skulle vært interessert.
3.67 av 7 - -

Tidenes kristne ungdomskomedie

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

”Bringing up Bobby” er trolig den eneste kristne crazy komedien som er laget, i hvert fall av denne kvaliteten, som ikke bare er laget av et lokalt team – men et team som virkelig har satset litt på å finne skuespillere til rollene. Samtidig som å være en veldig morsom komedie så har filmen et budskap om å finne sin identitet og sette Gud på listen over ting som man må ta et forhold til.Når filmen starter, så starter den ganske brått på personene som du ikke helt kjenner og det virker i øyeblikket litt rart, men etter hvert så løsner det opp og man blir godt vant med personene og humoren noe som gjør filmen en morsom opplevelse. Det er utrolig mange gode, morsomme scener som får deg til å le og humre – samtidig som alvorlige temaer tas opp på en god måte. Tror ikke du finner en film som mikser budskap med humor så godt, som virkelig når fram.Er det en film som passer for bruk i konfirmasjonssammenheng så må det være denne, uten tvil. Med et klart og tydelig budskap og utrolig god humor og historie som får deg til å følge med, le og samtidig lære noe om troen.
6 av 7 - -
0.23 sekunder