Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb
Stream på

The Commissioning (2019)

I starten av sitt virke var Jesus 40 dager alene i ørkenen og fastet mens han samtalte dypt med Gud, sin far. "The Commissioning" forestiller seg hvordan det måtte ha vært for Jesus, som Guds inkarnerte, allvitende og all seende, når han forberedte seg til å spre sitt evangelium til verden og samtidig vite at hans ferd ville bringe ham lidelse og død. Fullt menneske og fullt Gud, forlot Jesus ørkenen og tok tak på sin skjebne og forandret hele historien ved å gi oss sitt ord. "The Commissioning" fremhever noen av høydepunktene i Jesus liv, fra hans fødsel, lære, mirakler, korsfestelse og død.

Vurdering

5.5 av 2 stemmer

Fakta

4min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Ryan Chapel
Forfattere
Ryan Chapel
Manusforfatter
Tyler Childs
Manusforfatter
Skuespillere
Matthew Stephen Smith
Jesus
Cody Ray Lee
Andreas
George Mayfield
Prest
Bethani Long
Maria
Hadassah Shaheen
Jairus Datter
Helen Chapel
Maria Magdalena
David Keller
Peter
Chase Williams
Filip
Produsenter
Tyler Childs
Produsent
Annet
Rod Jeffords
Komponist
Christopher Wallace
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Kort og godt fortalt om Jesus

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

På snaue fire minutter får vi en kort gjennomgang av Jesu liv, fra hans fødsel inn i tjenesten og hans død på korset. Med mektig musikk og vakker foto så blir dette litt som en filmtrailer der man skulle ønske man fikk sett hele filmen, men så er jo dette hele filmen. Den er kanskje litt kort for å kunne gi en helhetlig filmopplevelse, men som en kortfilm så kommer den allikevel ikke til kort og har sin misjon, der den godt kan brukes under menighetssamlinger og andre kristne tilstelninger. Filmen manglet allikevel oppstandelsen, noe som burde blitt påpekt, men mulig den hinter til den!

Jesusfiguren har man klart å få til å stråle ut varme og barmhjertighet, men samtidig en alvor over tingenes tilstand. Vi får innblikk i glede, og sorg som blir gjort om til glede. Kanskje kommende Jesusfilmer kan få fanget opp Matthew Stephen Smith som spiller Jesus her og få ham på banen i litt større filmprosjekter om Jesu liv. Denne har alle tid til å se og snakke om!
5 av 7 - -

Påskostet kortfilm om Jesus

Det er helt utrolig hvor mye arbeid det har gått med på å produsere denne kortfilmen på fire minutter som viser oss stykker av Jesus liv og evangeliene sammen med en tenkt Guds sendelse til Jesus fra han var i ørkenen før han startet sin misjon. Filmen tar for gitt at Jesus visste nøyaktig hva som kom til å skje og aksepterte det før han begynte sin misjon. Filmatisk er dette en flott opplevelse med gode roller i de små stumme rollene som denne lille produksjonen gir oss et innblikk i. Her er det mye fortelling på få minutter og viser hvor effektivt og sterkt en kortfilm om Jesus kan være.

Hovedrollen som Jesus er ingen andre enn Matthew Stephen Smith som ble kjent fra netflix serien “Too Hot to Handle” hvor han som en ny deltager fort ble gitt kallenavnet Jesus på grunn av hans utseende. Av alle ting så passet han veldig godt her i rollen som Jesus. Det skal sies at han også spilte Johannes i en tidligere kortfilmproduksjon("The Beloved") fra samme selskap.
6 av 7 - -
0.17 sekunder