Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6.8)
Stream på

Orphaned Courage (2017)

Elliot Thompson er en staut adoptert mann som har blitt fostret opp av en pensjonert MMA utøver. Han oppdager at hans bror som han mistet for lenge siden ikke bare er alene men også kjent på hvert gatehjøre som en gjengleder. Elliot forstår at han søker mer enn en sin fortid og han og hans bror er på kollisjonskurs med hvem de virkelig er.

Vurdering

3 av 2 stemmer

Fakta

27min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Josiah Stendel
Forfattere
Josiah Stendel
Manusforfatter
Skuespillere
John Wells
Isaac Thompson
Silvio Wolf Busch
Michael Oden
Chad Zigmund
Elliot Thompson
Shelby Taylor Mullins
Anna St. Clair
Clint Calvert
Benji Thompson
Matt Hudson
Trender Kahn
Produsenter
Silvio Wolf Busch
Sjefsprodusent
Paul Goodyear
Sjefsprodusent
Clifford Lowdenback
Sjefsprodusent
Ron Mingua
Sjefsprodusent
John Rader
Sjefsprodusent
Timothy Stamen
Sjefsprodusent
Annet
Josiah Stendel
Cinematografi
Will Salmen
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Å hjelpe en fryktløs gjengleder

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Filmen handler om den foreldreløse gutten Elliot Thompson som har blitt oppdratt av en tidligere slåsskjempe i MMA stilarten. Han ble skilt fra broren sin i gutteårene, og finner etter hvert ut at han er en av byens mest fryktede gjengledere. Utfordringen blir å få ham tilbake til sans og samling.

Filmen ble lagt ut på den kristne streamingtjenesten ”New Faith Network”, og selv om filmen er ”renere” enn den gjennomsnittelige kampsportfilm så mangler den et kristent budskap. Det ligger allikevel et budskap om å hjelpe de som er i nød, og i dette tilfellet en bror som har blitt gjengleder etter en kidnapping. Det finnes ikke mange kristne kampsport filmer, men et alternativ er den litt eldre filmen ”Fury to Freedom” (1985) som attpåtil baserer seg på en sann historie.

Kvaliteten er noe under gjennomsnittet, kampscenene kunne vært bedre, men det ser ut som et godt forsøk til en kortfilm å være. Selv om coveret virker spektakulært så er dessverre ikke innholdet like spektakulært, men bærer et visst amatørpreg, med noen lyspunkter. Som tidligere kampsortfilmentusiast imponerer nok ikke denne, men en som ikke har de høye kravene til kvalitet på området så kan denne kanskje falle i smak som en spenningsfilm på området.
3 av 7 - -

Bror finner bror

En kortfilm på 27 minutter som jeg hadde håpet kunne gi oss noe flott kampscener siden det handler om en MMA utøver og hans sønn som trenes opp - og der er både slåssing i og utenfor ringen, men dessverre så er det ikke alt for mye å skryte av. Filmen er laget av en meget ung regissør og det bærer filmen også preg av men det tatt i betraktning så er det en helt ok film. Litt for mørke scener noe som er veldig utfordrende til å få til godt. Det er en film om at hvem vi har som far ikke definerer hvem vi er og at det alltid er en vei tilbake. Det er ikke noe tydelig kristent budskap selv om det er en kristen produksjon som subtilt hinter om noe positivt som stammer fra kristen tro. Coveret er litt for majestetisk som lett kan bidra til at du vil se filmen, men det er stor forskjell mellom kvalitet på cover og film.
3 av 7 - -
0.22 sekunder