Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Detektivene i Last Chance: Flukten fra Ildsjøen (1996)

Mike(Calhoun) er borte! Winnie(Lightning), Ben(Carey) og Spence(Netter) fant nettopp kompasset til Mike i støvet utenfor et gammelt, forfallent motell i landsbyen. Men det som er enda verre er at de også oppdaget fluktbilen fra gårsdagens bankran der ved motellet.

Detektivene fra Last Chance igangsetter en desperat leting etter en av sine egne - men det er en kamp mot klokka, og de har alle odds imot seg.

En forbryterjakt... silhuetten av en jaguar med vinger... nødraketter på himmelen over ørkenen... og spor som leder ut i den knusktørre, gudsforlatte villmarken som kalles Fire Lake - Ildsjøen.

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

5
57min
The Last Chance Detectives: Escape from Fire Lake
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Stephen Stiles
Forfattere
Robert Vernon
Manusforfatter
Stephen Stiles
Manusforfatter
Peter Lynch Tobin
Manusforfatter
Skuespillere
David Netter
Spence
Ryan Calhoun
Mike
Carmen Filpi
Harvey
Casey Biggs
Pappa
Davin Jacob Carey
Ben
Crystle Lightning
Winnie
James T. Callahan
Pop Fowler
Steve Kanaly
Sheriff Smitty
Sherry Hursey
Gail Fowler
Peg Stewart
Kate Fowler
Produsenter
Stephen Stiles
Sjefsprodusent
Robert Vernon
Produsent
Doug Knox
Sjefsprodusent
Samuel S. Lucchese
Medprodusent
Les Shaw
Medprodusent
Annet
John Campbell
Komponist
Timothy Eaton
Cinematografi
David Post
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Grei detektivunderholdning for de små

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

I denne tredje og siste delen i denne detektivserien forsvinner Mike ved mystiske omstendigheter. På samme tid har det vært et bankkran i den lille landsbyen. De tre andre detektivvennene Winnie, Ben og Spence setter i gang med å lete etter Mike sammen med Sheriff Smitty med flere. De finner etter hvert ut at Mike muligens befinner seg i et ørkenlandskap, men de vet ikke hvor ille Mike har det og at det er liten tid å miste.Dette er en spennende barnedetektivserie med noen små kristne undertoner og Salme 23 sentral i den åndelige hjelpen Mike skaffer seg i sin trengsel, svakhet og tørst i den varme ørkensanden.

Vi får også en liten appell fra bestemoren til Mike om at når vi føler oss hjelpeløse så hjelper Herren.”Focus on the Family” har fått dette til på en helt grei måte, der både skuespill og spenning er tilstede for å gi barna litt god underholdning med en liten åndelig bit ved siden av.

Hvis du liker denne så kan de norske alternativene, ”Jakten på det bortkomne smykket”, ”Sverdet” eller ”Julemysteriet i Lilleby” kanskje være aktuelle? Finnes nok kun på VHS i Norge, men er dessverre ikke i salg lenger.Er filmen forutsigbar? Ja. Er filmen en typisk detektiv historie? Ja. Bryr barn seg om det? Nei. Alt i alt en grei detektivhistorie rettet mot de mindre i familien.
4 av 7 - -
0.28 sekunder