Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Drømmen om Narnia 3 - Sølvstolen (1990)

Eustace blir igjen dratt inn i Narnia, når med en ny venn fra skolen, Jill Pole. De blir fortalt av Aslan at de må finne sønnen til kong Caspian som er forsvunnet. Jill Pole blir gitt noen ledetråder å følge, som hun må huske, og sammen fører jakten etter Prins Rilian dem til både kjempenes land og underverden.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

3t
The Silver Chair
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Alan Seymour
Manusforfatter
C.S. Lewis
Forfatter
Skuespillere
Warwick Davis
Glimfeather
Barbara Kellerman
Green Lady
Ailsa Berk
Aslan
David Thwaites
Eustace Clarence Scrubb
Nick Brimble
Giant Porter
Camilla Power
Jill Pole
Lesley Nicol
Giant Queen
Jean Marc Perret
Young Caspian
Produsenter
Colin Shindler
Produsent
Paul Stone
Produsent
Jay Rayvid
Produsent
Dale Bell
Produsent
Annet
Alan Spalding
Produksjonsdesign
Adrian Uwalaka
Produksjonsdesign
Sarah Greenwood
Produksjonsdesign
Geoffrey Burgon
Komponist
Malcolm Banthorpe
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Siste narnia eventyr av den gamle sorten

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Vi får igjen møte Eustace fra forrige film som denne gangen har en forbedret syn på livet, og sammen med ei jente ved navn Jill drar til Narnia og får et gjensyn med den aldrende kong Caspian og møter hans sønn, prins Rilian. I England blir de mobbet og deres flukt inn i til et Narniansk eventyr er akkurat hva de trenger. Eventyret denne gangen handler om å finne prinsen og for Jill å følge de instruksjoner som Aslan har gitt henne.

Sølvstolen, som boken heter på norsk, er i krivende stund ikke blitt filmatisert på nytt slik de foregående bøkene, og er dermed ganske unik på sin måte ved at det er historie du ikke får på film utenom ved denne eldre BBC adapsjonen.

Tempoet er føles noen hakk tregere enn i de tidligere filmene, antageligvis fordi eventyret denne gangen er med mer vandring, noe mindre aktionpreget og tar litt tid til å komme ordentlig i gang. Den er ikke helt like spennende som de andre men er likevel et fantastisk eventyr som er i samme ånd som boken til C.S. Lewis.
5 av 7 - -
0.31 sekunder