Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Appalachian Trial (2005)

En trivelig fottur snur seg til å bli en ildprøve når Jeremy Crandall(Jonathan Kappel) frister sin bror Brendan(Ryan Kappel), sammen med Kayla(Huntress) og Zack(Worley) Hart, til å være ulydige mot foreldrene sine og gå en lenger tur enn de har fått beskjed om. Når barna går seg vill og prøver å finne tilbake på riktig spor så blir det ikke så lett når uenighet og sinne ligger i luften, men gjennom dette så lærer Kayla og Jeremy de viktige behov i livet. Ettersom fedrene er ute i skogen og leter etter barna så får Mr. Grandall(Pyne) en ny forståelse av hva det vil si å vandre i tro.

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

1t 24min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Tim Rogers
Forfattere
Tim Rogers
Manusforfatter
Fred Pachter
Manusforfatter
Christopher Zydowicz
Manusforfatter
Michelle Bechtel
Forfatter
Skuespillere
Jonathan Kappel
Jeremy Crandall
Ron Pyle
Mr. Crandall
Nancy Bopp
Mrs. Hart
Jay Bopp
Mr. Hart
Samuel Worley
Zack
Gabrielle Huntress
Kayla
Ryan Kappel
Brendan
Annet
Wade K. Ramsey Jr.
Cinematografi
Joan Pinkston
Komponist
Alexander Kruchkov
Komponist
Laura Stevenson
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Et familieeventyr

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

«Appalachian Trial» er en fin liten eventyrsfilm for hele familien som tar for seg to familier der barna går seg vill i skogen under en telttur og dermed prøver å finne tilbake til plassen der de campet. Vi får være med gjennom disse fire barns nedturer, oppturer og hva som betyr noe for dem i livet.Filmen prøver å fortelle oss hvor viktig det er å sette sin fulle lit til Gud i alle livets situasjoner, og i dette tilfellet lære av en tur der barn er på ville veier. Filmen gir oss også et hint til hvor viktig det er å velge Jesus allerede i barne/ tidlig ungdomsår. En liten nedtur er vel måten Keyla forteller Jeremy om Jesus, det ser ut som om hun leser det opp fra manuset eller som en regle hun har pugget utenatt, men ellers så virker det som om det hele er godt satt sammen til en historie om frelse og tilgivelse.Kvaliteten i filmen er ikke den aller beste, skuespillet skrenter endel, men jeg synes at skuespillet til barna faktisk overstiger de voksnes skuespill presentasjoner. Og det er jo viktig at barna gjør det noenlunde bra når de faktisk har hovedrollen. Bra foto redder også filmen fra en litt dårlig bildekvalitet og filmen får faktisk et litt mer realistisk preg når det blir filmet i mørket og når mer ekstreme scener blir tatt i bruk, som den mer mot slutten for å ikke avsløre noe!

Realiteten på turgåerne burde jo vært noe bedre. Josh, som har vært et turmenneske en stund, burde jo visst å kle seg litt mer turaktig enn det han gjør. Alt i alt en grei eventyrsfilm!
4 av 7 - -
0.26 sekunder