Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (3.1)
Stream på

Chasing the Star (2017)

Tre Magi presters reise over ørkenen i søken av den nyfødde kongen og Messias.

Vurdering

3.3 av 1 stemme

Fakta

1t 36min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Bret Miller
Forfattere
DJ Perry
Manusforfatter
Skuespillere
Garry Nation
Melchior
Bello Pizzimenti
Gasper
Randy Spence
Balthazar
Rance Howard
Djevelen
Rebecca Lawlor
Arzu's mor
Charles Pisaeno
Mann i bakgrunnen
Anthony Hornus
Caravan Master
Ralph Lister
Kong Herodes
Produsenter
DJ Perry
Produsent
Dean Teaster
Produsent
Charles Pisaeno
Produsent
Rebecca Lawlor
Produsent
Anthony Hornus
Produsent
Shane Hagedorn
Produsent
Melissa Anschutz
Produsent
Tonia Kufner
Produsent
Curt Kufner
Produsent
Annet
Dennis Therrian
Komponist
Jesse Aragon
Cinematografi
Matt Rumer
Produksjonsdesign
Ryan Sundberg
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

De tre vise menn sin reise

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det er litt uvant med en film som omhandler Jesu fødsel som hverken har Maria, Josef, eller jesusbarnet på rollelisten. Dette handler utelukkende om de tre vise menn, Balthasar, Gaspar og Melchior, og deres reise fra østen, deres kamp med deres indre demoner og deres møte med kong Herodes. De bibelske punktene i historien er med, men ellers er det meste en tenkt historie til deres bakgrunn og deres kamper som del av Magi ordenen. En av dem sliter med tapt kjærlighet, den andre med tapt fremtid, og den siste med misforstått barmhjertighet. Alle tre følger stjernen for å finne Messias, men Satan selv er på plass for å forhindre dem i å komme fram.

Dette er andre del i “Quest” trilogien skrevet av DJ Perry og regissert av Bret Miller der “40 Nights” var første film og “The Christ Slayer” den tredje. Kvaliteten er over middels, men materialet er dratt ut veldig i ganske kjedelige samtale sekvenser uten å bygge opp historien først noe særlig. Det er ikke veldig heldig for all publikum som kanskje heller, når de først kommer og ser film, vil se noe som er bedre tilpasset filmmediet. Scene variasjonen er veldig liten, og det meste er filmet i lukkede rom. Selv palasset til Herodes virker lite når det unngås majestetiske overblikk eller de vise menns vandring inn til byen - så mye er spart på å kun filme sekvense der i et rom. Det er litt mer variasjon i tilbakeblikkene, noe som gjør at det blir noe av det mer viktige som filmskaperne vil prøve å bygge historien rundt.

Som julefilm passer denne ikke veldig godt, selv om den omhandler Jesu fødsel. Som film er den litt interessant, men jeg fikk følelsen av at det meste av ukjent materiale var oppdiktet framfor basert på research fra tiden og hentet fra tradisjonen.
3.3 av 7 - -
0.5 sekunder