Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (7.6)
Stream på

Christmas with the Chosen: The Messengers (2021)

Artister synger julesanger på settet til "The Chosen", med noen små apeller fra skuespillerne, samt en hel juleepisode der Maria forteller Maria Magdalena om veien til Betlehem og Jesu fødsel, men også noen hun ikke fortalte Lukas før, som hun vil at Maria skal bringe videre - nemlig Marias Lovsang, som hun gjemte i sitt hjerte.

Vurdering

5.3 av 1 stemme

Fakta

2t 3min
Christmas with the Chosen
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Jacob Schwarz
Skuespillere
Elizabeth Tabish
Maria Magdalena
Giavani Cairo
Thaddeus
Phil Wickham
Seg Selv
Sara Anne
Unge Maria
Alican Barlas
Tychicus
Maverick City Choir
Seg Selv
For King & Country
Seg Selv
Produsenter
Paul L. Long
Produsent
Annet
Petros Antoniadis
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Veien til Betlehem og fødselen i stallen

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Episoden i “Christmas with the Chosen” står for seg selv som en del av “The Chosen” men også som en fin episode å se i jula uten nødvendigvis sammen med serien. Sammen med fin julemusikk så skaper dette to timer med god julestemning - og episoden, den er gratis på YouTube.

Selve hendelsene i episoden går langsomt fram, med unødvendig vekt på sakte en introduksjon om hvordan Maria Magdalena blir smuglet inn for en prat med Maria, Jesu Mor, som drømmer om reisen til Betlehem med Josef og fødselen. Hun minnes en lovsang hun gjemte i sitt hjerte, som hun den gang ikke en gang fortalte Josef men som hun endelig er klar for å dele med verden, og ønsker at Maria skal gi den videre til Lukas som holder på med sine nedtegnelser. Det er altså ingen veldig omfattende episode, men vi får fokus på Marias Lovsang som en del av julebudskapet, samt øyeblikket for Jesu fødsel og noe vekt på de forholdene som Han kom til verden i. Ikke ofte det vises at Josef skuffer vekk kubæsj fra gulvet der Maria senere føder.

Innslagene før og etter, både musikalske og monologene er passende rundt temaet her, at vi er kristne for å fortelle hendelsene videre til verden. Her er det i form av Musikk og i forma av en TV-serie, men vi har også et personlig mandat til å spre evangeliet - og jula er et tidspunkt som passer fint til det.
5.3 av 7 - -
0.26 sekunder