Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

No Greater Love (2009)

Jeff og Heather var to av "de heldige", bestevenner fra barndommen som ble kjærester på videregående og giftet seg når de var 22 år. De var uadskillelige sjelevenner. Etter at deres sønn blir født, går Heather inn i en dyp depresjon, og forsvinner.

Ti år etter at hun dro, forandres Jeff sin hverdag når Heather plutselig dukker opp igjen i det mest utenkelige stedet.

Med et musikkspor komponert og fremført av den prisvinnende kristne artisten Michelle Tumes, er No Greater Love en rørende historie om tro og tilgivelse for hele familien.

Vurdering

5.33 av 1 stemme

Fakta

1t 49min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Brandon Rice
Manusforfatter
Brad J. Silverman
Manusforfatter
Skuespillere
Spurgeon Rice
Max Torre
Travis Herche
Pizza Guy
Aaron Sanders
Ethan Baker
Alexis Boozer
Katie Saunders
Danielle Bisutti
Heather Stroud
Produsenter
Brandon Rice
Medprodusent
Russ Rice
Sjefsprodusent
Matt Green
Produsent
Henry Schneider
Medprodusent
Annet
Brandon Rice
Redigering
Geoff Reisner
Cinematografi
Michelle Tumes
Komponist
Nathan Lay
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

En ny mulighet på kjærligheten

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Med mange strålende kritikker fra kristne medier så hadde jeg skyhøye forventinger til denne filmen, og til dels så er jeg enig, men samtidig litt skuffet. Historien handler kort og godt om å finne tilbake til kjærligheten man en gang mistet, med alle de komplikasjoner det innebær. Heather og Jeff gjenforenes etter ti år, og hun får se sin sønn igjen, men gjenforeningen er ikke så enkel som man skulle tro. Hun er nemlig kristen, og har dermed problemer med å bli sammen med Jeff som ikke er kristen.Handlingen er ikke så veldig komplisert, men det er en film som fokuserer på dramaet og konfliktene som oppstår og går dermed på mange måter dypere enn den ytre handlingen – den går til det følelsemessige og litt til det teologiske plan. Gjennomføringen er god, men det blir litt langtekkelig og noen ganger skinner det gjennom noen spor av ”typisk kristen” lavbudsjett film – men en god slik en. Det er veldig bra at det ikke er en film som tar lett på svarene men heller problematiserer dem og tar ting på alvor. Tar ekteskapet og kristenlivet på alvor.Det jeg synes er litt dumt er at pastoren i kirken virker litt for bastant og den kristne delen er litt for svart hvit og har ”alle svar”, samt måten pastoren snakker til Jeff på er litt ”unaturlig”. Jeff sin jobbsituasjon er også typisk og ulogisk, med det vanlige ”alltid telefon” i viktige situasjoner problemet. På den andre siden så viser filmen hvilke ting kristne Heather sliter med og snakker om, og samtidig hva ikke-kristne Jeff tenker på når begge vil det samme. I tillegg søker Jeff råd hos sin kristne venn, som hjelper ham i å forstå det nye livet som Heather har i Kristus.”No Greater Love” er en god og annerledes film om ekteskapet som gjennom filmen går dypt inn i et tema som er vanskelig i dagens verden, nemlig skilsmisse og tilgivelse. Det er en film der han og hun jobber for å få ting til å fungere – noe som er et friskt pust.
5.33 av 7 - -
0.47 sekunder