Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Når Hjertet Kaller - Sesong 8 (2021)

På grunn av seriens popularitet, så vil vi bare gi litt informasjon: Netflix fjernet seson 1-5 fra sin katalog i USA som tyder på at sesong 7 og 8 ikke kommer dit i nær framtid. Vi kan håpe at det ikke er slik. Om du ønsker å se fra Sesong 7 og videre, så er det en guide på hvor du kan få sett dem på hos hallmark. Dette inkluderer Amazon instant video, iTunes, vudu og Hallmark sin egen streaming. For å få tilgang fra Norge, så er det sannsynlig at du trenger en VPN. Sesong 8 fikk vi sett på frndlytv.com som var det billigste alternativet, sammen med VPN.
Elisabeth må velge mellom to menn som prøver å finne hennes kjærlighet. Sønnen til Henry kommer til Hope Valley, men greier far og sønn å forsone seg? Ned finner kjærligheten. Jesse og Klara har problemer i ekteskapet de må overvinne, og en ny familie flytter inn som kan være til hjelp i flere enn én situasjon. Staten truer med å stenge skolen til Elisabeth. Dr. Carson får en invitasjon som kan føre til lang tid borte fra Faith. Rosemary slutter i jobben og må finne på noe nytt å drive med. Dette er bare noe av det som skjer i Hope Valley i sesong 8.

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

8t 24min
When Calls The Heart - Season 8, When Calls The Heart
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Siobhan Devine
Forfattere
Janette Oke
Forfatter
Elizabeth Stewart
Manusforfatter
Derek Thompson
Manusforfatter
John Tinker
Manusforfatter
Skuespillere
Erin Krakow
Elizabeth Thatcher
Martin Cummins
Henry Gowen
Pascale Hutton
Rosemary Coulter
Jack Wagner
Bill Avery
Kavan Smith
Leland Coulter
Johannah Newmarch
Molly Sullivan
Andrea Brooks
Faith Carter
Aren Buchholz
Jesse Flynn
Eva Bourne
Clara Stanton
Produsenter
Peter DeLuise
Produsent
Mike Rohl
Produsent
Erin Krakow
Produsent
Brian Bird
Produsent
Michael Shepard
Produsent
Jimmy Townsend
Produsent
Brad Krevoy
Produsent
Annet
John Sereda
Komponist
Charles Robichaud
Redigering
Michael Balfry
Cinematografi
Luis Lam
Redigering
Ginna Scotto
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Hvem ender Elizabeth opp med?

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Etter Jacks død så er det flere som har forsøkt seg på Elizabeths hånd, og i de siste sesongene så har det stått mellom Nathan og Lucas, og fansen har heiet på sin favoritt. I Sesong 8 så får vi kanskje sett det endelige valget, men før det skjer så er det mye fram og tilbake. Jeg synes serieskaperne melket denne triangelen til sitt ytterste. Heldigvis så handler sesongen om mer enn bare Elisabeths kjærlighetsliv og vi får følge mange nye handlingsforløp, noen mer interessante enn andre.

Et av disse er en ny familie som flytter inn, der faren er tidligere pastor og der de har en blind datter. Deres historie blir koblet opp mot mange i denne sesongen og lager en slags egen liten kjerne, kanskje som en måte i blåse inn litt tydeligere kristentro inn i seriens handling. Utover det så er det mennesker som kommer og mennesker som går, men det skjer også ting mellom de menneskene som består.

Alt i alt en god miks som følger i samme ånd som tidligere, men uten alt for store risikoer og uten alt for sjokkerende endringer. Jeg føler at på dette punktet så må det tenkes noe nytt og tas større valg som er mer dramatiske enn hverdagslige konflikter som episodene fylles mest med.
4 av 7 - -
0.56 sekunder