Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Let God (2013)

En ung husmor er alene ute i ødemarken etter en tragisk ulykke ved "The Oregon Trail". Hun blir noe motvillig med ektemannen på vei til gull og et bedre liv i California. Langt unna sitt hjem blir hun testet mentalt, fysisk og ikke minst åndelig i en kamp om hennes liv.

Vurdering

3 av 1 stemme

Fakta

1t 32min
The Trail
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
William Parker
Forfattere
William Parker
Manusforfatter
Skuespillere
Jasmin Jandreau
Amelia
Shannon Brown
Gutt
Tommy Nash
Levi
Brianna Oppenheimer
Christina
Produsenter
William Parker
Produsent
Topher McFarlane
Medprodusent
Andie Nelson
Produsent
Annet
Peppers Sims
Produksjonsdesign
Sunna Wehrmeijer
Komponist
Ryan Chapman
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Stillegående film om kvinne mot natur

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Vi møter en kvinne, alene, strandet midt ute i ingenmansland. Hun strever med å finne seg til rette mens vi samtidig får innblikk inn i hvordan hun havnet der ved hjelp av tilbakeblikk.

“Let God”, eller “The Trail” som filmen i utgangspunktet ble kalt, er en ganske vakker men langsom film om en kvinnes kamp om overlevelse midt ute i villmarken. Blandt de tingene hun har med seg er en bibel, og det er noe hun forsøker å finne trøst og kraft i til å fortsette men hennes kamp er like mye mot natur som med sin tro.

En film som dette, men få roller og lite dialog, stiller store krav til de rollene som er. Til dels greier filmen seg bra selv om tempoet føles tregt og mangelen på humor gjør filmen noe traust. Den dialogen som finnes er enkel og repetativ, og det er for liten karakterutvikling. Jeg savnet en mer ualminnelig historie, siden den først fortelles, og poenget til slutt er ikke så stort at det helt rettferdiggjør filmen. Alt tatt i betraktning så er den en helt ok opplevelse.
3 av 7 - -
0.35 sekunder