Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (8.3)
Stream på

Når Hjertet Kaller - Sesong 4 (2017)

På grunn av seriens popularitet, så vil vi bare gi litt informasjon: Netflix fjernet seson 1-5 fra sin katalog i USA som tyder på at sesong 7 og 8 ikke kommer dit i nær framtid. Vi kan håpe at det ikke er slik. Om du ønsker å se fra Sesong 7 og videre, så er det en guide på hvor du kan få sett dem på hos hallmark. Dette inkluderer Amazon instant video, iTunes, vudu og Hallmark sin egen streaming. For å få tilgang fra Norge, så er det sannsynlig at du trenger en VPN. Sesong 8 fikk vi sett på frndlytv.com som var det billigste alternativet, sammen med VPN.
Jernbanen kommer til Hope Valley men ikke uten utfordringer. Rikdom kan kjøpe mye og Abigail må ta stilling til krevende ting i sin rolle som borgmester. Henry plotter sin tilbakekomst mens Bill er på jakt etter bevsier for å få ham låst inne. Jack mister sin gode venn i krigen og fører seg kallet til å kjempe for sitt land nordover, men ikke før han gir en lovnad til Elisabeth som ikke kan brytes. Elisabeth blir avskjediget fra sin stilling som lærer men prøver å gjenvinne sitt rykte og igjen overta som barnas lærer.

Vurdering

5.2 av 2 stemmer

Fakta

8t 24min
When Calls the Heart
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Cynthia Cohen
Manusforfatter
Richard Manning
Manusforfatter
Janette Oke
Forfatter
Derek Thompson
Manusforfatter
Paul Jackson
Manusforfatter
Charles Lazer
Manusforfatter
Skuespillere
Gracyn Shinyei
Emily Montgomery
Lori Loughlin
Abigail Stanton
Daniel Lissing
Jack Thornton
Andrea Brooks
Faith Carter
Loretta Walsh
Florence Blakeley
Kavan Smith
Leland Coulter
Erin Krakow
Elizabeth Thatcher
Martin Cummins
Henry Gowen
Pascale Hutton
Rosemary Coulter
Jack Wagner
Bill Avery
Produsenter
Brian Bird
Produsent
Jimmy Townsend
Produsent
Greg Malcolm
Produsent
Elizabeth Stewart
Sjefsprodusent
Martin Wood
Produsent
Richard Manning
Produsent
Cynthia Cohen
Produsent
Vicki Sotheran
Produsent
Brad Krevoy
Produsent
Annet
John Sereda
Komponist
Charles Robichaud
Redigering
Michael Balfry
Cinematografi
Nicole Ratcliffe
Redigering
Nick Richardson
Produksjonsdesign
Steve Scott
Produksjonsdesign
Mark Adams
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Nye utfordringer og mer kjærlighet

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Kjærligheten mellom Elisabeth og Jack vokser sakte, og da virkelig ser ut til å fullbyrdes så velger Jack å følge sitt kall til nord for å kjempe for landet noe som setter kjærligheten på en prøve. Største delen av sesongen tar for seg jernbanen som kommer med rikdom men også sin korrupsjon noe som spesielt setter press på Abigail som borgermester, men også resten av byen møter mange nye ansikter. Det er en del episoder og hendelser her som er unødvendige i det store bildet, men slik er det alltid i en serie med mange sesonger - det greides likevel å skru sammen hendelser som har sammenheng seg i mellom til en helhet og tilknytningene mellom hovedpersonene vokser stadig både i filmen og deg som ser på. Vi ønsker dem alle vel og serieskaperne vet å utnytte sentimentalitetene selv om det ofte er ganske forutsigbart. Pastoren er ofte litt lite pastor mens andre ganger fyller han rollen godt. Alt i alt er det god fokus, vi blir stadig minnet om bønn og bibelske budskap, så troen er normalt sterkt tilstede.
5.7 av 7 - -

Samhold, jernbaneintriger og håpets kvaler

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Serien fortsetter og fokuset denne sesongen er jernbaneutbyggingen gjennom Hope Valley. Det er en slags rød tråd som vi følger med på hele veien. Flere blandes inn i et drama uten like, med makt, intriger og slemme folk rundt hjørnene og ikke minst folk som har et mystisk preg over seg, men som allikevel ikke er så slemme. Samtidig så fortsetter serien i noenlunde samme tempo, med noen små overraskelser her og der.

Det kristne budskapet og moralen holder seg sånn noenlunde på samme nivå som før. De to første juleepisodene får vi høre Jesu navnet for aller første gang hvis jeg husker riktig, men det skulle bare mangle når handlingen er lagt inn i juletiden. Videre er det episoder der tilgivelse blir viktig. Bønnens kraft får vi også være vitne til og Fader vår blir bedt. Vi får også kjennskap til Frans av Assisis bønn. Spesielt en av episodene legger vekt på det å tale sannhet og ikke løgn. Vi får også sitert bibelvers som 1.Kor.13:4 om kjærligheten som er tålmodig, noe Elisabeth får erfare. I en av episodene er Rosemary spåkone, men dette ser ut til å bare være på lat, men allikevel så skal man ikke ta lett på sånt. Episodene er gode på å vise det gode samholdet i bygda, tross slemme folk som dukker opp, så må de til syvende og sist innrømme at måten bygda står sammen på i tykt og i tynt er unikt for bygda. Ellers er noen av episodene så å si fraværende med et kristent budskap, selv om moralen til stadighet er på plass.

Kvaliteten fortsetter der den slapp og vi holder oss stort sett i Hope Valley. Jernbanebyggingen er sentral, men dessverre så hører vi hele tiden om det, men observerer det så å si ikke. Ikke et spor å se. Elisabeth får stadig noen nye utfordrende barn å hanskes med på skolen, og dermed også foreldre, eller fedre i disse tilfellene. Det går noe i det samme, men av og til så skjer det noen overraskelser og episoder med ekstra spenning som den siste episoden i denne sesongen. Sesong 4 kunne vært litt mer eksklusiv i produksjonen enn de foregående sesongene og gitt oss noe mer enn det den har bydd på så langt i serien, men den holder seg stadig på et noenlunde likt nivå, men det er lov å holde håpet oppe mot neste sesong, så lenge handlingen foregår i ”Hope Valley” (Håpets dal).
4.7 av 7 - -
0.59 sekunder