Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (8.3)
Stream på

Når Hjertet Kaller - Sesong 2 (2015)

På grunn av seriens popularitet, så vil vi bare gi litt informasjon: Netflix fjernet seson 1-5 fra sin katalog i USA som tyder på at sesong 7 og 8 ikke kommer dit i nær framtid. Vi kan håpe at det ikke er slik. Om du ønsker å se fra Sesong 7 og videre, så er det en guide på hvor du kan få sett dem på hos hallmark. Dette inkluderer Amazon instant video, iTunes, vudu og Hallmark sin egen streaming. For å få tilgang fra Norge, så er det sannsynlig at du trenger en VPN. Sesong 8 fikk vi sett på frndlytv.com som var det billigste alternativet, sammen med VPN.
Elisabeth drar tilbake til sin hjemby og rike familie der hun gjenforenes med hennes barndomsvenn som nå har utviklet følelser for henne. Jack havner litt i skyggen samtidig som hans bror og Elisabeths søster faller for hverandre i et forhold som ikke er i god jord hos hennes foreldre. Tilbake i Hope Valley går livet framover og Bill jobber undercover i en sak rundt noen pengeforfalskere.

Vurdering

5.15 av 2 stemmer

Fakta

7t
When Calls the Heart
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Cynthia Cohen
Manusforfatter
Richard Manning
Manusforfatter
Janette Oke
Forfatter
Derek Thompson
Manusforfatter
Paul Jackson
Manusforfatter
Robin Bernheim
Manusforfatter
Josef Anderson
Manusforfatter
Neal H. Dobrofsky
Manusforfatter
Tippi Dobrofsky
Manusforfatter
Skuespillere
Loretta Walsh
Florence Blakeley
Gracyn Shinyei
Emily Montgomery
Lori Loughlin
Abigail Stanton
Johannah Newmarch
Molly Sullivan
Daniel Lissing
Jack Thornton
Andrea Brooks
Faith Carter
Kavan Smith
Leland Coulter
Jack Wagner
Bill Avery
Pascale Hutton
Rosemary Coulter
Produsenter
Brian Bird
Produsent
Martin Wood
Sjefsprodusent
Cynthia Cohen
Medprodusent
Jimmy Townsend
Produsent
Greg Malcolm
Produsent
Vicki Sotheran
Produsent
Brad Krevoy
Produsent
Neill Fearnley
Produsent
Annet
John Sereda
Komponist
Charles Robichaud
Redigering
Michael Balfry
Cinematografi
Nicole Ratcliffe
Redigering
Nick Richardson
Produksjonsdesign
James Robbins
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Når kjærligheten får rivaler

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Sesong 2 av “Når Hjertet Kaller”, basert på bokserien til Janette Oke, fortsetter der sesong 1 slapp men introduserer fort nye plot. Denne gangen får vi smak av bylivet som vi i sesong 1 bare hørte om noe som gir mer bakgrunn for hvem Elisabeth er og hvor hun kommer fra. Dette er et av de spørsmålene som tas opp, hvordan det å være del av to forskjellige verdener kan stå i veien for kjærligheten. Hver episode har fortsatt sine egne mindre plot, mens det er en del historier som omfatter mange episoder og hele sesongen som sakte bygges opp. Vi møter blant annet en ny pastor som kommer til byen som har en kriminell bakgrunn. Det bygges også opp et kirkebygg som brukes som skole på ukedagene.

Jeg føler at denne sesongen gir litt mer fokus på tro og bønn enn det sesong 1 hadde, noe som gir et mer tydelig preg av at dette er en kristen serie som ikke gjemmer bort troen. Kvaliteten er kanskje også noen hakk bedre siden de nå har bevist at Sesong 1 var en suksess noe som alltid tyder bra. Det er færre kjedelige øyeblikk for en mann nå, selv om det er en serie fokusert på kvinner. Karakterene også viser mer dybde når man får bedre kjennskap til dem og det er alltid godt når man kan føle med karakterene. Absolutt en serie som er verd å følge med over flere sesonger.
6 av 7 - -

Hjertevarmende, men ikke mye mer enn forrige sesong

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Sesong 2 fortsetter der sesong 1 sluttet. Elizabeth må forlate Coal Valley og dra hjem til Hamilton og se til moren sin som har blitt syk, der møter hun bl.a. bestevennen Charles. Elizabeth blir revet mellom to verdener, og spørsmålet er om Hamilton vil holde henne tilbake fra Coal Valley, eller Hope Valley som det blir å hete etter at kullgruven var blitt nedlagt. Det oppstår intriger, misforståelser, sjalusi og andre elementer som setter forholdet mellom Elizabeth og Jack på prøve, ikke minst når Jacks tidligere forlovede Rosemary ankommer Hope Valley i håp om en ny sjanse hos Jack. Vi møter også på den nye pastoren i bygda, en jordnær og hjelpsom type, men han har også med bagasje som han har vanskeligheter med å være åpen om. Videre så blir vi vitne til falskmyntere og Jack og Bill er på saken. Midt i alt dette beveger historien seg stadig mellom Hamilton og Hope Valley.

Budskapet synker noe, selv om den nye pastoren i Hope Valley er et noenlunde friskt pust. Bakgrunnen hans kommer fram også og hvordan han avla et løfte til Gud om å tjene Ham. Men vi får ikke noe direkte og frimodig vitnesbyrd rundt dette, noe som hadde vært på sitt rette. Jeg har på følelsen at serien er veldig forsiktig med å fremme det kristne budskapet altfor tydelig og den nøyer seg med noen moralske salver gjennom sesongen bl.a. der Abigail blir utfordret å tilgi noen som har såret henne. Ord om bønn og tro er vi også innom og byggingen av en ny kirke i bygda. Vi får også en episode der Abigail får bruk for bibelkunnskapen sin og får frem viktigheten av å ikke dømme. Den nye pastoren hører dette og blir imponert og litt på tull sier han at hun eventuelt kunne vikariert for ham en søndag han ikke kan preke. Romanse preger sesongen også til de grader og det som følger med når alt ikke går som det skal. Sesongen har også en rekke med tilfeldigheter og klisjeer. Hvorfor viser det seg at stadig flere har visse kontakter i storbyen Hamilton som får ringvirkninger i Hope Valley? Her kan man jo begynne med sannsynlighetsregning. Men man gjør vel alt for å få en serie til å bli noenlunde underholdende.

Bilde og lydkvaliteten forstetter fra sesong 1, skuespillet kan være noe overspilt og dårlig til tider, noe som trekker kvaliteten noe ned i forhold til sesong 1. Man burde jo se en viss forbedring, noe jeg ikke synes er tilfellet. Jeg synes også at sesong to er noe kjedeligere en forgjengeren, men allikevel spennende nok til å holde en engasjert i sofaen. Sesongen avsluttes noe usannsynlig og overraskende og dermed er det klart for sesong 3.
4.3 av 7 - -
0.58 sekunder