Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6.4)
Stream på

Run Baby Run (1998)

Nicky ble født inn i en knalltøff familie i Puerto Rico hvor hans foreldre drev med okkultisme og spiritisme.
Nicky ble sendt til New Yorks ghetto som tidlig tenåring for å bo hos sin eldre bror Frank. Dette ble en helt ny start for Nicky og det gikk ikke mange ukene før han ble leder for den mest beryktede og voldelige gjengen i Brooklyn, The Mau Maus. Men hva skjer når Nicky møter sin overmann, Guds kjærlighet?

Vurdering

3.67 av 1 stemme

Fakta

53min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Philip Cooke
Forfattere
Philip Cooke
Manusforfatter
Norm Mintle
Manusforfatter
Skuespillere
David Wilkerson
Seg selv
Nicky Cruz
Seg selv
Aimee Cortese
Seg selv
Bobby Cruz
Seg selv
Produsenter
Philip Cooke
Produsent
Norm Mintle
Produsent
Annet
Brian Miller
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Skuffende dokumentar, budskapet er bedre

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Nå har Nicky Cruz selvbiografi, som har solgt nærmere 15 millioner eksemplarer på over 40 forskjellige språk, kommet i kortversjon i form av en dokumentarfilm som tar for seg livet til Nicky Cruz i korte trekk. Nicky Cruz som selv har forkynt evangeliet for mer enn 35 millioner mennesker verden over i over 35 år, forteller om alt fra sine mest traumatiske opplevelser til selve frelsen i Jesus Kristus.Dokumentarfilmen blir etter min mening noe ustrukturert og tamt produsert, selvom den klarer å formidle Nickys liv på en grei måte, selvom den ikke klarer å gripe mitt hjerte på samme måte som "Gjenglederen"(selvbiografien) og et talevitnesbyrd fra hans egen munn!Kvalitetsmessig er denne noe lettfordøyelig og enkelt laget med dårlig lyd og bilde og det er mye sannsynlig at det er en VHS overføring til DVD. Vi får også noen klipp fra kristenklassikeren "Korset og Springkniven" fra 1970 og noen intervjuer med David Wilkerson og andre som står Nicky nært, bla. hans egen bror!

Selve frelsesbudskapet kommer ikke så tydelig fram som i andre kilder, men vitnesbyrdet til Nicky Cruz forblir vel vitnesbyrdet hans, selvom den sikkert blir fortalt i mer eller mindre klare evangeliske termer. Som sagt anbefales boken mer enn filmen, men for dem som foretrekker film fremfor bok, kan jo se denne.Mens anmeldelsen blir skrevet så ventes det i spenning på spillefilmen om hans selvbiografi med samme tittel som sannsynligvis kommer i løpet av 2009!
3.67 av 7 - -
0.34 sekunder