Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

TrailerHjemmeside
Stream på

Transformasjon II - Guds herlighet brer seg (2001)

Sann åndelig vekkelse er som en sydende lava strøm. Den tar tid å nå sin fulle hensikt. Men når det skjer, vil dens intense hete og formidable kraft endre alt på sin vei. Det er Guds rike - kommet til denne jord.

Bli med George Otis Jr. som vert på en spesiell reise til bredden av denne forvandlende elven. Varm deg i den overnaturlige heten. Vær vitne til den gjenopprettende kraften i arbeid - i samfunn uten håp.

Vurdering

4.5 av 2 stemmer

Fakta

1t 16min
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Mark Morache
Forfattere
George Otis jr.
Manusforfatter
Skuespillere
George Otis jr.
Seg selv
Dean Jones
Fortellerstemme
John Mulinde
Seg selv
Jackson Senyonga
Seg selv
Roger Armbruster
Seg selv
Donald John Smith
Seg selv
Joe Michaels
Fortellerstemme
Joan Turner
Seg selv
Faith Turner
Seg selv
Annie Tertiluk
Seg selv
Produsenter
George Otis jr.
Sjefsprodusent
Vickie Berg
Medprodusent
Annet
George Otis jr.
Cinematografi
Morne Theunissen
Cinematografi
Michael Lienau
Cinematografi
Mark Morache
Redigering
Mark Morache
Cinematografi
Rob Still
Komponist
Steve Rosen
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Vekkelser der man minst hadde forventet

En vellaget fortsettelse av ”Transformasjon” fra 1999, som tar for seg litt senere vekkelseshistorie i et par småbyer samt landet Uganda i mer moderne tid, der man får et lite innblikk i hva Gud er i stand til å gjøre i dag når mesteparten av verden vender ryggen til Ham.Filmen viser landsbyer som har vært totalt rammet av synd, narkotika, familievold og misbruk, og hvordan de kan bli forvandlet. Hovedfokuset på forvandlingen er bønn, intens bønn med svette og tårer dag og natt! Gud griper inn der hvor ingen hadde trodd Gud kunne bryte inn.Grei dokumentarkvalitet følger denne dokumentaren der George Otis Jr. introduserer filmen og er med i et par klipp senere inn i filmen som vert, men der hovedfokuset er på det Gud gjør i disse byene og hvordan Gud er i stand til å skape vekkelser på steder man ikke kunne tenke seg det kunne skje, og hvordan vekkelsene så sprer seg til landsbyer rundt om.Hvis du ønsker å bli inspirert så se denne. De to første delene er de beste og mest givende. Delen om Uganda kan også være til inspirasjon, men den burde vært gått litt mer inn i dybden på siden det er snakk om forandringer i det åndelige klimaet på landsbasis.

Alt i alt synes jeg denne holder seg kanskje hakket over den første, siden den går ganske grundig til verks på den første byen der vekkelsene bryter fram og har ingrediensene som kan tyde på en mer eller mindre god gammeldags vekkelse fra tidligere tider! Se denne hvis du mangler inspirasjon i hverdagen. Finnes kun på VHS i Norge.
5 av 7 - -
0.24 sekunder