Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

For the Bible tells me so (2007)

Filmen tar frem temaet homofili fra et liberalt ståsted. Den tar oss innom flere familier der et av barna i familien har blitt homofile til familiens forskrekkelse. Vi følger videre hvordan familiene lærer å leve med det og akseptere det. Filmen er laget med motiv som fremmer homofil praksis.

Vurdering

2 av 1 stemme

Fakta

1t 39min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Daniel G. Karslake
Forfattere
Daniel G. Karslake
Manusforfatter
Helen R. Mendoza
Manusforfatter
Skuespillere
Billy Graham
Billy Graham
Seg selv (arkiv)
Franklin Graham
Seg selv (arkiv)
Gene Robinson
Seg selv
Dr. James Dobson
Seg selv (arkiv)
Beverly Lahaye
Seg selv (arkiv)
Jimmy Swaggart
Seg selv (arkiv)
Jake Reitan
Seg selv
Randi Reitan
Seg selv
Phil Reitan
Seg selv
Tonia Poteat
Seg selv
Produsenter
Daniel G. Karslake
Produsent
Nancy Kennedy
Medprodusent
Helen R. Mendoza
Medprodusent
Michael A. Leppen
Medprodusent
Michael Huffington
Sjefsprodusent
Sandra Hartness
Medprodusent
Bob Greenbaum
Sjefsprodusent
Karen Ellis
Medprodusent
Bruce Bastian
Sjefsprodusent
Keith Lewis
Sjefsprodusent
Annet
Nancy Kennedy
Redigering
Scott Anderson
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

En liberal og manipulativ fremstilling

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er en noe manipulativ dokumentarfilm som tar for seg homofili som noe naturlig, ikke syndig og som en helt grei livsstil. Den eksemplifiserer noen familier der foreldrene elsker sine barn og vil det beste med dem. Etter hvert når de ser at barna utvikler tendenser til homofili så blir de skremte og redde. Barna får det heller ikke så lett. Etter hvert så velger noen av dem å godta dette og noen går til og med og blir frontkjempere for homofili.Denne filmen går tydelig og klart imot Bibelens budskap med sitt homofile formidlende. Den tar i bruk kristendommens kappe og mistolker Bibelsteder som tar for seg temaet om homofili.

Det er sant at mange kristne har gått litt for langt i det å kjempe imot homofili og gått over til det ekstreme og virkelig gitt de homofile følelser av at de er hatet og ikke elsket. Det mange glemmer er at homofile trenger like mye frelse fra synd som hvem som helst annet menneske og at det beste verktøyet er å forkynne evangeliet tydelig og klart.

Filmen tar heller ikke frem de mest tydelige versene som fordømmer homofil praksis og prøver også å fjerne realiteten i de versene de også tar frem. Samtidig så tar de også mye ut av sammenhengen.Personlig så er jeg imot homofil praksis og mener utifra Bibelens klare ord at det er synd. Man trenger en åpenbaring av evangeliets sannhet for å kunne bli satt fri fra det. Man kunne tatt frem mange ting fra filmen og kritisert det nedenom og hjem, men det enkleste er å la Bibelen lære og undervise om dette og ikke prøve å finne andre snarveier som kan tillate det.

Jeg anbefaler ingen å se denne filmen for den kan klare å manipulere lett påvirkede hoder og kanskje også gi noen usunne tanker i hodene til folk. Noen scener kan virke følelsesladde og sterke, men for meg blir det hele ganske kvalmende og motbydelig. Ja, jeg kan føle med de homofile som har det vondt fordi at de blir avvist og mobbet, men det gjør allikevel ikke homofili til noe som uten videre er greit. Hva med de pedofile, alkoholikere, narkomane, prostituerte osv…? Tror man at ikke de kan ha det vondt? Skal man akseptere synden deres bare fordi de kan få det til å se medfølesesverdig ut? Vi skal respektere mennesket og bry oss om det, men vi skal avsky synden og vise mennesker Veien ut av den.
2 av 7 - -
0.21 sekunder