Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Faith Like Potatoes (2006)

En bonde flytter med sin familie til Sør Afrika og møter der en serie med uheldige situasjoner som fører til store tap. Gjennom noen uventede vennskap og gudommelig inngripen så finner ham sitt livs egentlige mening som opprettholder hans faste tillit til troens kraft. En livshistorie om en man som, slik som med hans poteter, vokser hans tro i det skjulte fram til høstens dag.

Vurdering

6.17 av 2 stemmer

Fakta

1t 56min
Språk: Zulu, Engelsk

Medvirkende

Regissør
Skuespillere
Sean Cameron Michael
Fergus Buchan
Hamilton Dlanimi
Simeon
Jeanne Neilson
Jill Buchan
Frank Rautenbach
Angus Buchan
Produsenter
Frans Cronje
Produsent
Kirstin Barwise
Produsent
Annet
Ronelle Loots
Redigering
Dave Aenmey
Cinematografi
Grant Innes McLachlan
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Vakkert filmatisert troshistorie

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

”Faith Like Potatoes” er en veldig vakkert filmatisert troshistorien til en enkel skotts bonde i Sør-Afrika. Han tar imot troer og får vitne Guds mirakler ved å sette sin lit til Ham. Det kommer til dels realistisk fram, nesten litt pinlig realistisk, og andre ganger vet man ikke helt hva mans skal tro siden historien baserer seg på en sann historie. Filmen vitner likevel om en sterk trosvandring til en helt vanlig mann som hadde kraft til å berøre mange mennesker. Noen ganger er det de store tingene som får troen framover, andre ganger de små.Kvaliteten er oftest helt utmerket, og det ser helt fantastisk ut til tider, men selv om jeg synes regien skranter bittelitt til tider, så er skuespillet stort sett topp. Man mister det å være helt med i filmen fordi samtidig som man prøver å komme nær historien og ikke minst personene, så blir det holdt litt for stor avstand når ting begynner å skje litt for fort. Fokuset går fra å være de nære og personlige til de store og mer upersonlige sammenhengen, men det kommer seg igjen etter hvert.Poenget i filmen er utrolig bra, for vi trenger virkelig tro som poteter, særlig når det er tørke fordi poteter trenger mye vann for å vokse.
6.33 av 7 - -

Et glimt av vekkelse

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er en meget god kristen film, slike som man ikke finner mange av, om en tempramentsfull bonde som finner troen på Jesus og alt det Den kan utrette i menneskers liv! Filmen tar oss med på en reise ut på bondelandet i Sør-Afrika og viser oss hva ekte tro er, hva det vil si å sette sin lit til Gud i stunder med nød og hva det vil koste å følge Ham!En meget sterk film om tro og kraften i evangeliet til å forvandle mennesker som er knuste og langt nede! Filmen tar frem viktige bibelvers og forkynner det ut. Det at filmen baserer seg på en sann historie gjør den ekstraordinært inspirerende og vil få hjertet til å strømme over og tårene til å presse ut av øyekroken. Filmen setter troen på prøve og motstanden man vil møte på når man velger å gå Guds vei isteden for sin egen.Filmen lover også overraskende godt skuespill til å være en kristen film! Bilde og musikk er også godt snekret sammen med et sjarm uten like.Dette er en sterk kristen film for hele familien og kan anbefales de aller fleste! Det vi ser her kan være et glimt av hva vekkelse egentlig er og hva den kan gjøre i mennesker man omgåes med bare man er villig til å lytte til Gud og være lydig mot Hans Ord, løfter og stemme! En film det ikke er mye å utsette på. Kjøp den idag.
6 av 7 - -
0.43 sekunder