Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6.4)
Stream på

The Pilgrim's Progress (2017)

En musikal versjon av John Bunyans klassiske allegoriske bok "En Pilgrims Vandring". Den forteller historien om Pilgrim når han setter seg ut på ferden for å fri seg fra byrden av Synd. På veien har han mange eventyr og møter mange fargerike karakterer samtidig som han utvikler en sterk tro på hans frelser Jesus Kristus.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 23min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
David West
Forfattere
John Bunyan
Forfatter
Rousseaux Brasseur
Manusforfatter
Skuespillere
Jeremy Oliveria
Christian
Matthew McAuliffe
Forteller
Whitney Brown
Verdslighet
Dave Reichard
God vilje
Kelly Harrington
Hjelp
Sean Snyder
Evangelist
Daniel MacDowell
Ung Forteller
Brandon Fair
Verdslig vismann
Mike Hartwell
Ateist
Mitch Glockling
Apollyon
Annet
David West
Redigering
David West
Cinematografi
Jeremy Oliveria
Komponist
Rousseaux Brasseur
Produksjonsdesign
Mera Oliveria
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Tydelig i budskapet

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Som amatørfilm er denne versjonen av “En Pilgrims Vandring” overraskende god, spesielt med tanke på at det er musikal og all dialog er gjort med rim. Ja, det merkes at budsjettet ikke er all verdens men det er gjort mye med lite ressurser - spesielt andre halvdel flyter godt, men det er mange bra øyeblikk underveis dit. Mye av det opprinnelige måten evangeliet er presentert på er bevart slik at det føles noen ganger veldig gammeldags men også veldig direkte og budskapet blir dermed mer tydelig.

Det er en kirke som står bak filmen som gjør at de er mye mer rett fram enn annen film siden filmen ikke skal tilpasses hele verden. Det legges ikke skjul på Jesus som frelser og heller ikke bibelens budskap om dommens dag som gjør at Pilgrim starter sin ferd. At byrden er synd gjøres tydelig og det er tatt med elementer som at verdslig visdom ikke kan ta bort denne byrden. Dialogen er noen ganger litt utydelig og vanskelig å få med seg grunnet rim, men alt i alt tror jeg det er å fatte. Musikal innslagene er heller ikke altfor mange eller altfor lange og jeg synes de stort sett passer inn som mellomsekvenser i handlingen og noen ganger en del av den.

Det merkes likevel at skuespillet er av veldig varierende kvalitet og man har måttet jobbe med det man har, men samtidig så gir det en viss sjarm når det lages en film av denne størrelsen. Jeg ble overrasket selv om jeg forstår at det ikke er en film som faller i smak hos mange. Hvis du vil se den så finnes den i sin helhet gratis på YouTube.
5 av 7 - -
0.41 sekunder