Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Shack (2017)

Mack har en vanskelig fortid bak seg, men har funnet lykken med sin kone Nan og sine tre barn. Så en dag skjer det utenkelige, at hans yngste datter Missy blir bortført og antatt drept. Mack faller inn i en dyp sorg, men så en dag er det et brev i postkassen fra Gud om at Han ønsker å møtes på den ene plassen Mack ikke ønsker å dra tilbake til - nemlig hytta der den blodige kjolen til Missy ble funnet.

Vurdering

5.7 av 1 stemme

Fakta

12
2t 12min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Stuart Hazeldine
Forfattere
Brad Cummings
Forfatter
Wayne Jacobsen
Forfatter
William P. Young
Forfatter
Destin Daniel Cretton
Manusforfatter
Andrew Lanham
Manusforfatter
John Fusco
Manusforfatter
Skuespillere
Amélie Eve
Missy Phillips
Derek Hamilton
Mack's pappa
Alice Braga
Sophia
Radha Mitchell
Nan Phillips
Tim McGraw
Willie
Sam Worthington
Mack Phillips
Ryan Robbins
Emil Ducette
Jordyn Ashley Olson
Emily Ducette
Produsenter
Gil Netter
Produsent
William Steinkamp
Medprodusent
Brad Cummings
Produsent
Lani Netter
Medprodusent
Qiuyun Long
Sjefsprodusent
Mike Drake
Sjefsprodusent
Annet
William Steinkamp
Redigering
Joseph C. Nemec III
Produksjonsdesign
Declan Quinn
Cinematografi
Aaron Zigman
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Prosessen ut av sorg

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Jeg husker når boken kom ut for en del år tilbake og kontroverse den da skapte. Ikke bare fordi Gud, “Papa”, var en en kvinne, men også litt fordi den var ganske vågal i sin fremtoning og teologi selv om det i det store og hele er slags analogi. Det var en bra skrevet bok, og filmen skuffer ikke i og med det er en veldig god filmatisering. Det betyr også at en del av tvilsomhetene fra boken også er videreført i filmen, men ikke bare det - det å oversette en bok som omhandler så mye samtale og bearbeidelse av sorg er ikke noe som lett gjør seg bra på film.

Jeg kan forstå at det ikke er like “spennende” for alle å sitte gjennom en film på over to timer der store deler er kristen bearbeidelse av sorg, tvil og forenkling av kjernebudskapet i troen - men for de som trenger det så tror jeg denne filmen treffer bra. Det er ikke en film som er laget for å få folk til å konvertere, men snarere en som er laget for å forklare. Budskapet om sorg er skapt for å berøre mange sjelestrenger og samtidig gi undervisning om en vei gjennom sorgen og det å møte sin fortid og behandle den. Det inkluderer også å ta tak i de ondes problem. Som en film som tar opp disse temaene så blir de behandlet godt og verdig den jobben og de midlene som er satt inn i filmen.
5.7 av 7 - -
0.27 sekunder