Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

They Sold Their Souls For Rock N Roll (2004)

Fest setebeltet i det du skal på en øyeåpnende tur i Rockens verden, for å finne ut hvordan Rockens mest populære artister har solgt sine sjeler for rock and roll. I denne avsløringsdokumentaren så avdekker Pastor Joe Schimmel hvordan Djevelen effektivt har brukt populærmusikken til å undergrave Guds plan for familien og til slutt gjøre klart for Antikrists komme og hans rike på jord.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

10t 11min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Joe Schimmel
Manusforfatter
Skuespillere
Joe Schimmel
Programleder
Produsenter
Joe Schimmel
Sjefsprodusent
Lisa Schimmel
Sjefsprodusent

Lignende filmer

Anmeldelser

Et innblikk i rokkemusikkens store fallgruver

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

I denne avslørende dokumentarfilmen går den tidligere rockemusikk fanatikeren Joe(Joseph) Schimmel grundig til verks og avslører det sataniske som er med og påvirker de mest kjente rockemusikere og band gjennom de siste femti årene. Vi får innsikt i hvordan djevelen bruker denne musikken til å manipulere og indoktrinere dagens ungdom til å bl.a. å begå lovbrudd, opprør mot familie og myndighet, oppfordring til seksuell umoral, narkotika, selvmord og mye mer. Han tar fram bevis som media ikke tar fram, men som de heller er med på å skjule og dekke over. Vi får bl.a. intervjuer med disse kjente musikerne og hvordan de også selv innrømmer at demoner driver dem på forskjellige måter og hvordan Satan, Satanister og Satanisme påvirker deres karrierer og liv.Vi får et solide innblikk og dokumentasjon i de mest kjente gruppene og artistene i vår tid, slike som Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones, Madonna, Jimi Hendrix, Eminem, Britney Spears, U2, Metallica, Tupac, Sting, Carlos Santana, Jim Morrison, Iron Maden og mange flere. Joe Schimmel tar og avslører en etter en og viser oss hvordan denne musikken bl.a. er et av djevelens sentrale verktøy i å forberede den nye verdensordenen og få de unge til å bøye seg for ham gjennom åpenbar umoral. Filmen får også fram et budskap for foreldre og en oppfordring til dem å passe på hva slags musikk barna deres hører på og et innblikk i hva det kan gjøre med livet til barna. Vi får også solide bevis på at musikk faktisk er med på og påvirker menneskelivet, og ikke bare litt, men ofte veldig mye. Vi ser også hvordan bl.a. skolemasakrene i moderne tid skyldes mye musikken drapsmennene har hørt på.

Joe Schimmel tar for seg mange bibelsitater og evangeliet som den beste og eneste utvei fra syndens slaveri. Han maler også fram helvete, noe som mange av disse artistene faktisk glorifiserer. Han viser videre til at helvete ikke er noe godt sted, men viser også nåden og frelsen man får del i gjennom Jesus Kristus og forsoningsverket. Gjennom dette kommer han med sterke oppfordringer til å vende om fra denne rockemusikken og den påvirkningskraft den har, og over til Jesus Kristus.

Filmen avslutter med en kort innblikk i livet til Cassie Bernall som døde som martyr under skoleskytingene på Columbine High School i USA.Filmen finnes i minst tre ulike lengdeversjoner, der denne er den lengste. Mye blir gjentatt i denne lange versjonen og kan bli noe langtekkelig, men de kortere versjonene tar sikkert fram det viktigste og mest sentrale innenfor emnet. Mange av gjentakelsene kan bli noe plagsomme og noen klipp kan være ekle, fæle og ikke helt godt å se på, men allikevel nødvendig for å få fram sannheten som blir presentert.I det store og hele så er dette en meget interessant presentasjon av Rockemusikken og hva den gjør med dagens unge. En film som alle bør se, spesielt de som hører på eller er bundet til mye av den musikken som blir presentert. Kanskje dette blir det siste man får høre av sine favorittartister innenfor den sekulære rocken!
5 av 7 - -
0.34 sekunder