Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Witnesses of Jehovah (1986)

"Vitner av Jehova" går bak sceneteppet for å avsløre hvordan Vaktårnet har en tyrannisk kontroll over livene av dets 6400000 medlemmer(i 1986). Vaktårnet er "stor business".

I USA alene bruker over 1200000(i 1986) Jehovas Vitner 184millioner timeverk hvert år ved å dele ut et falskt evangelium fra dør til dør. Denne utrolige salgsorganisasjonen og den ødeleggende virkningen den har for livene som "kjøper" dens forførende linje er temaet i denne etterforskningsfilmen om Jehovas Vitner.

Vurdering

4.67 av 1 stemme

Fakta

59min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Leonard Chretien
Forfattere
Marjorie Chretien
Manusforfatter
Leonard Chretien
Manusforfatter
Skuespillere
Leonard Chretien
Seg selv
Marjorie Chretien
Seg selv
Eugene Mortensen
Seg selv
John Knight
Seg selv
J.R. Mantey
Seg selv
Peter Gregarson
Seg selv
Raymond Franz
Seg selv
Produsenter
Leonard Chretien
Produsent
Marjorie Chretien
Produsent

Lignende filmer

Anmeldelser

Et godt innblikk i sekten

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En oppsiktsvekkende og sterk dokumentarfilm om Jehovas Vitner og deres meget omdiskuterte virksomhet. Filmen tar frem intervjuer med tidligere Vitner, uoppfylte profetier, vranglære, grusomme familieforhold og forbud som gjør livet utrolig vanskelig for flere av medlemmene i sekten.Filmen advarer sterkt mot Jehovas Vitner, mot deres lære og praksis. Vi får også høre Jehovas Vitner som har kommet til tro på Jesus Kristus som sin frelser, og som har blitt satt fri fra sektens lenker og bånd.Kvaliteten er ikke det store å skryte om. Filmen er laget i 1986, noe som sier sitt, men filmen er ikke kjedelig og det er sjokkerende interessant å høre vitnesbyrdene og faktisk få et dypere innblikk i Vakttårnets virksomhet.Kjenner du noen Jehovas Vitner så prøv å få dem til å se filmen. Hvis du får dem på døren så kan du se filmen for å vite litt om hva du skal svare, selv om den ikke gir deg alle svarene. Et godt stykke arbeid av Jeremiah Films som er verdt å ha i DVD hylla si!
4.67 av 7 - -
0.63 sekunder