Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Sting: Moment of Truth (2004)

Sting(aka Steve Borden) fanger wrestling verden med forestillinger som få har sett maken til. Denne wrestling superstjernen har opptrett til mer enn en halv milliard mennesker verden over i flere live og kringkastings arrangementer. Stings bragder i ringen med andre wrestling stjerner som Hulk Hogan, Hall og Nash, Ric Flair, the Horsemen, Lex Luger og mange andre ble legendariske i verden av profesjonell wrestling.

Denne filmen tar deg inn i ringen for å se, føle og høre balletten av rå styrke i det som går under profesjonell bryting og forteller livshistorien til denne internasjonale megastjernen. Føl Stikket(Sting) og bli kjent med hans ultimate "Moment of Truth"!

Vurdering

4.67 av 1 stemme

Fakta

1t 29min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
George King
Forfattere
George King
Manusforfatter
Skuespillere
Robert Venneri
TV dommer
Jeremy Childs
Charley
Steve Borden
Seg selv som Sting
Susan Routh Bowman
Gulvsjef
Paul Wight
Seg selv
Scott Steiner
Seg selv
Rick Steiner
Seg selv
Randy Savage
Seg selv
Lex Luger
Seg selv
Chris Parks
Monster Wrestler
Produsenter
Robert Venneri
Medprodusent
Robert Venneri
Sjefsprodusent
George King
Medprodusent
Susan Routh Bowman
Medprodusent
Mitchell Galin
Produsent
Lloyd Ashman
Medprodusent
Rick Wackeen
Sjefsprodusent
Jeff Morris
Medprodusent
Mark McGilvray
Medprodusent
Phil Jakobi
Medprodusent
Annet
Stan Moore
Redigering
Lou Chanatry
Cinematografi
Andrew Michael King
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

En wrestlingstjerne i krise

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

“Sting”, eller Steve Borden som han egentlig heter leverer en god presentasjon i filmen om sine mest elleville dager i wrestlingringen. Vi følger hans spede og fattigslige start i wrestlingsbransjen og til han når verdenstoppen og møter stjernene innenfor denne verdensberømte sporten, slike som Hulk Hogan, Hall and Nash, Ric Flair, the Horsemen og Lex Luger.

Men hvem visste at denne berømtheten førte med seg pillemisbruk, ekteskapsproblemer og andre ødeleggende ting. Alt dette var allikevel med og gav ham et håp om noe han ikke hadde drømt om, nemlig ”the Moment of Truth”!Filmen tar for seg ”Stings” liv i ringen og alle problemene og motstanden han møtte på. Store deler av filmen inneholder disse tingene og jeg synes det kanskje blir litt for mye av det. Han møter jo på kristne som prøver å få ham frelst underveis, men der det ikke går helt gjennom, blir det sådd noe som til slutt forvandler livet hans. Omvendelsen i slutten av filmen er jo høydepunktet og det er en virkelig ekthet i det, for Jesus møter ofte mennesket når det er på sitt dypeste og ikke har noen steder å vende seg enn Gud!Filmen innehar ganske godt skuespill fra selve Sting som er vant til skuespillet gjennom wrestlingen og utnytter dette foran kamera også. Flere av wrestlingkampene, spesielt de store, er arkivfoto fra ekte kamper og det er faktisk ganske imponerende og spennende å se på, selv om man ikke er en ihugga wrestling supporter. Filmen kan bli noe rotete til tider og varierer litt kvalitetsmessig, men den holder en sittende til siste slutt.Det skuffende med filmen var at det ble vist såpass lite av hans kristne liv. Omvendelsen er der men så virker det å være slutt. Men det har nok skjedd mye siden det, etter et avbrekk i ringen så er han tilbake og forhåpentligvis som et godt kristent eksempel, med ekte motiver og et liv som opphøyer Jesus.
4.67 av 7 - -
0.24 sekunder