Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

TrailerIMDb (6.0)
Stream på

Historien om Jesus for barn (2000)

I Jesusfilmen for barn opplever vi historien om Jesus sett med barns øyne. Jesu liv, slik det var, skildres på en spennende og underholdende måte. Filmen viser høydepunkter i bibelhistorien og utfordrer seerne på dens betydning i dag. Jesusfilmen for barn er en fengslende og lærerik historie, spesielt egnet for barn i skolelader.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 2min
The Story of Jesus for Children, Jesusfilmen for barn
Land: USA
Språk: Norsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Steve Gottry
Manusforfatter
Skuespillere
Rishi Kumar
Nathan
Ivar Nørve
Diverse stemmer
Dennis Storhøi
Jesu stemme
Mikael Ayele
Joel
Magnus Nielsen
Diverse stemmer
Brandon Gilberstadt
Sofie Melograno
Leah
Joseph Steven
Landsbyboer og Fariseer
Lindsey Wholey
Produsenter
Paul Eshelman
Sjefsprodusent
Annet
Andy Georges
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

En god tilpasning for barn

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Her kommer en barnevennlig versjon av den populære og vidt oversatte Jesus filmen ”Jesus” eller ”The Jesus Film” fra 1979. Her følger vi en gruppe med barn som samles for å snakke om det som foregår rundt Jesus. En av dem er skeptisk til Jesus, men begynner etter hvert å tro ut av det han hører om Jesus og etter hvert også ser at skjer gjennom Jesu virksomhet. Vi følger Jesu liv i korte trekk og i barnevennlig lengde fra fødsel til oppstandelse.

Filmen virker å være fengende for barn og er laget overraskende godt med senere innspilte scener og klipp som er redigert inn i originalfilmen som igjen er forkortet til rundt en time. Dette har man fått ganske bra til. Filmen er dubbet på norsk, med bl.a. stemmer av Dennis Storhøi som Jesus og Ivar Nørve, som har fått seg flere stemmeroller gjennom filmen. Filmen blir dermed enkel og forståelig å følge med på for barn. Hvis du ønsker mer info rundt originalfilmen så søk på originalfilmen ”Jesus” fra 1979.
5 av 7 - -
0.35 sekunder