Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

TrailerIMDb
Stream på

Pakten (2006)

Kristian(Lund) inngikk en pakt med sine nærmeste gjengvenner, en pakt som ikke skulle brytes. Livet hans var på vei utfor stupet, selvmordstanker herjet i hodet hans og livet var ikke som det skulle ha vært. Etter et møte med Mats(Bakke) starter livet hans på nytt med blanke ark, han forlater gjengen og forsvinner til Oslo. Et år senere kommer han tilbake til sin hjembygd. I løpet av dette året har Kristian lært seg en god del om det nye livet og hvordan det bør leves. Kristian begynner på videregående igjen og havner utrolig nok i samme klasse som Alex(Bjerknes), en av gjengens hovedmedlemmer. Forsøket for å få forklart hvorfor han brøt pakten går dårlig, og når spor fra det gamle livet fortsatt henger igjen blir det alt annet enn lett.

Brødrene Jarmo og John Larsen, som hovedsakelig anmelder filmer på denne siden er noen av de som står bak denne produskjonen fra 2006. Pakten er et actionfylt gjengdrama som stiller hovedpersonene i valgets søkelys i møte med noe som kan forandre deres liv. Du møter bl.a. dobbelt norgesmester i tagteam wrestling i en av hovedrollene, samt Arne Thomas Lund og Nijlas Myrvoll som debuterer på filmfronten. Vi får også møte proffskateren Atle Hansen i en rolle han er vant til. Filmen er ikke basert på en virkelig hendelse, men skildrer allikevel en virkelighet.

Laagendalspoesten skrev at filmen innholder imponerende skatetriks og troverdige kampscener. Kamera magasin skrev at dette nesten er den norske varianten av et amerikansk/italiensk epos om nødvendigheten av å velge og kom til finalen i en amatørfilmkonkuranse, men det ble aldri tid til å kåre en vinner siden det så ut som KameraMagasin ble lagt ned(kanskje gikk konkurs) før kåringen.

Vurdering

0 av 0 stemmer

Fakta

51min
The Pact
Land: Norge
Språk: Norsk

Medvirkende

Regissør
Jarmo Larsen
Forfattere
Jarmo Larsen
Manusforfatter
Ruben André Evju
Manusforfatter
Skuespillere
Stian Bakke
Mats
Nijlas Myrvoll
Remi
Arne Thomas Lund
Kristian
Isak "Rain" Bjerknes
Alex
Kjersti Hansen
Lærer
Mona Albertine Vråskar
Mor
Kalle Martinsen
Far
Atle Hansen
Skaterpredikant
Morten Bakke
Gjengmedlem
Katrin Larsen
Gjengmedlem
Produsenter
Jarmo Larsen
Produsent
John Larsen
Produsent
Annet
John Larsen
Redigering
John Larsen
Cinematografi
Jarmo Larsen
Cinematografi
Ruben André Evju
Cinematografi
Ingar Pytte
Komponist
Preben Svinterud
Komponist
Emil Espe
Komponist
0.65 sekunder