Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

An Interview with God (2018)

Paul Asher er en hardt arbeidende journalistspire som returnerer fra krigen i Afganistan og finner ut at livet hans ikke går helt på skinner. Hans ekteskap feiler og han er i en personlig krise han ikke helt forstår. En venn av ham fra krigen sliter også med PTSD og Paul prøver å finne hjelp til ham. En uventet hendelse i livet forandrer på alt når han blir invitert til et intervju med selveste Gud, eller er det noen som utgir seg for å være Gud?

Vurdering

5.3 av 1 stemme

Fakta

1t 37min
Land: USA

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Ken Aguado
Manusforfatter
Skuespillere
Brenton Thwaites
Paul Asher
David Strathairn
Gud
Meagan Kimberly Smith
Kontormedarbeider
Bobby Di Cicco
Bobby
Charlbi Dean Kriek
Grace
Hill Harper
Gary
Yael Grobglas
Sarah Asher
Produsenter
Rick Jackson
Produsent
Harrison Powell
Produsent
Ken Aguado
Produsent
Fred Bernstein
Produsent
Dominique Telson
Medprodusent
Paul Kurta
Sjefsprodusent
Lisa M. Jean
Medprodusent
Annet
Debbie DeVilla
Produksjonsdesign
Jamie Kirkpatrick
Redigering
Steve Jacks
Redigering
Frank Prinzi
Cinematografi
Ian Honeyman
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Hva ville du spurt om?

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Jeg var redd dette ville være en slags “Himmelske Samtaler” type film, men det var ikke det - dette er en fullt og helt kristen film med en kristen Gud som her blir intervjuet av en journalist, Paul, som sliter med sitt. Journalisten er såklart skeptisk, men Guds planer er mer enn bare å svare på spørsmål - de handler nemlig om Paul selv. Poenget i filmen er at vi går rundt å sliter med ting vi ikke helt kjenner igjen i dypet, at vi har misforstått noe grunnleggende med frelsen, og at det er håp å finne hos Gud og i det kristne egentlig tror på. Gud kjenner oss og når han tar oss i samtale så er det for å røske opp i vårt rot.

Det er et budskap som er relevant og oppvekkende for mange kristne og det går litt dypere enn mange kristne filmer, samtidig som det her forsøkes å lage en intelligent og noe kunstnerisk tilnærming til det hele. Det fungerer på noe, men på noe annet så misses det litt. For eksempel så er Paul i samtale i telefonen med sin venn Matt, men vi får aldri se Matt noe som gjør ham utilgjengelig, og selv om han ikke er fokuset i filmen så føles det som et dårlig filmatisk grep. Det er noen greie tvister i filmen, og alt i alt så kommer poenget med Guds intervensjon fram, men man sitter igjen på slutten med en del løse tråder som filmen ikke helt grep veldig godt tak i. Det kunne vært så mye mer. Kanskje det er hovedpersonens sutring og uvilje til å gå med på Guds premisser, men det er også et poeng at Gud nærmere seg noe som er dypere i sjelen hans enn å bare tilfredsstille svar på faktaspørsmål(noe det kunne vært mer av).

Jeg satte igjen med en både og følelse etter filmen, men jeg likte den godt. Det er god kvalitet men et lite minus på manus som kunne vært jobbet noe mer med samt en annen minus på kvaliteten siden det noen ganger var tydelig noe som skurret selv om det i stor grad er en veldig pent filmet film. Jeg synes forøvrig også at både rollen til Paul og Gud var godt gjennomført.
5.3 av 7 - -
0.29 sekunder