Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Code Conspiracy (2002)

Hva om en CD inneholdt en kode så kraftig at den kunne forandre verden for alltid?

Mens en professor driver å oversetter dødehavsrullene oppdager han en skjult formel som ikke bare avslører løsningen til en krypterings algoritme, men også beviser eksistensen av Gud? Religioner, regjeringer og hele menneskeheten kan falle og reise seg basert på denne informasjonen.

Nå er troen til en mann det eneste som står i veien for regjeringens agenter og hensynsløse leiemordere som vil gjør hva som helst for å få tak i disken.

Vurdering

2 av 1 stemme

Fakta

1t 49min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Hank Whetstone
Forfattere
Hank Whetstone
Manusforfatter
Skuespillere
David Warner
Professor
Lou Rawls
Carriage Driver
Maria Conchita Alonso
Rachel
Jim Fitzpatrick
John Davis
Produsenter
Hank Whetstone
Sjefsprodusent
Janice Whetstone
Sjefsprodusent
Michael A. Xynidis
Medprodusent
Virginia Whetstone
Produsent
Philip Terranova
Sjefsprodusent
Annet
Janice Whetstone
Redigering
Mark Woods
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Ikke veldig mye av det som loves

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Kvaliteten på denne filmen, som handler om å bevise Guds eksistens vitenskapelig, er noen ganger ok, men plottet er dessverre alt for mye full av svada og logiske brister at den faller sammen og blir en kjedelig grøt av en film. En gruppe kryptologer lager en software som kan kryptere beskjeder uten nøkkel, men de får også tak i en disk som innholder materiale som en professor ble drept for. Det er noen andre som også vil ha tak i denne disken og tar i bruk alle midler for å gjøre dette.Vi får selvsagt aldri helt tak i hvem dette er, men de sier selv at de er en hemmelig agent gruppe direkte under presidenten. Det vi vet er at de antagelig er veldig mot Gud og angriper alle som kan være på sporet av tidenes oppdagelse, som de selv også er ute etter. Selve historien blir knyttet opp mot jakten på disse uheldige innehaverne av hemmeligheten, og fokuserer mer på action framfor å bygge en skikkelig story. Og hemmeligheten? Bibelkode? Alt vi får vite om den er at noen er ute etter den og at det har noe med sannheten å gjøre, mens alt vi får se av innholdet i disken er video.Det blir heller ikke servert så mye kristendom annet enn at filmen bygger på det premiss at Gud eksisterer, og at det er et lite innslag mot slutten. Se heller ”The Omega Code”, selv om den er dårlig og heller ikke anbefales.
2 av 7 - -
0.39 sekunder