Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Find Me (2009)

På en dag som skulle være en dag å feire, blir istedet snudd opp ned for Senator McIntosh, når sønnen hans blir kidnappet - og kravet blir at han trekker seg tilbake fra kampen mot å forby de ti bud på skolen. Han må velge mellom sin tro og sin sønn.

På samme tid så leker tre studenter med såkalt Geocaching, en jakt der man følger spor og geo koordinater og som til slutt fører deg til et mål. De kommer over en ledetråd for å finne Senatorens sønn, og må finne fram i sporene, som nå er blitt en jakt om liv og død.

Vurdering

5.33 av 1 stemme

Fakta

1t 43min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Tracy Trost
Forfattere
Tracy Trost
Manusforfatter
JL Myers
Manusforfatter
Skuespillere
Brian Shoop
Senator McIntosh
JL Myers
FBI Agent
Tyler Roberds
Paul Jump
Patrick Mccormick
Neil Bartus
Josh Rios
Alvarez
Cathy Woods
Monica McIntosh
Jim Schimdt
Detective Kuhn
Ahmad Dugas
Sam Bowman
Kimberly R Jones
Merrick
Doug Bauer
Matthew McIntosh
Produsenter
Tracy Trost
Produsent
JL Myers
Produsent
Annet
Randy Stuehm
Redigering
Greg Price
Cinematografi
Aaron Vanderbrouke
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Spennende thriller med god driv

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det har dukket opp mange filmer fra nye kristne filmselskaper de siste årene, noen bra og noen dårlige, der ”Find Me” er helt klart en av de bedre. Ikke bare er det sjelden det lager en Action Thriller, men enda mer sjeldent er det å lage den med ungdom i hovedrollen. Det er blir nesten som en ”De fem på eventyr” der ungdom leker detektiver, mot en ganske farlig fiende og med mer på spill enn det de selv er klar over.Skuespillet er godt for det meste, og filmen er av høy kvalitet slev om budsjettet er lavt. Plottet gjør også filmen spennende men det er noen ganger det dras litt ut, med litt for lange samtaler som virker litt påpakket med kristent innhold på alle hold. Det er for så vidt å forvente, men sammen med plottet når vi finner ut om troen til Paul, når de blir nødt til å snakke om hvert av ledetrådene som innholder et av de ti bud eller andre bibelreferanser. Mye av det kristne kunne blitt lagt her, og mye blir lagt til her, som er en god ide hvor det er naturlig å plassere det kristne budskapet. Men jeg skal ikke få det til å høres dårlig ut med mye bra budskap, selv om litt for mye kan bli for mye for mange og gå litt utover filmens fremdrift. Handlingen og ledetrådjakten er likevel det som er i fokus og greier å holde filmen sammen, selv om kanskje de aller mest actionfylte scenene er de som er dårligst og lider mest av uerfarenheten til filmskaperne.Dette er en type film jeg vil ha mer av, og er med på å gi kristen film større variasjon og spennvidde. Det som virket som en god ide for filmskaperne, det var en god ide, og jeg håper de får flere gode ideer.
5.33 av 7 - -
0.26 sekunder