Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (5.0)
Stream på

Time Changer (2002)

Russell Carlisle(Morin) har skrevet en bok, men professor Norris Anderson(MacLeod) ved bibelskolen vil ikke gi sin stemme for å gi en anbefaling fra studiestedet. Grunnen er et avsnitt som sier noe om at moral er bra uansett, og at behovet for å peke på Jesus ikke er nødvendig. For å bevise sin påstand så får han Carlisle til å dra fram i tid med sin tidsmaskin og oppleve hvordan verden er blitt når Jesus har mistet sin autoritet.

Vurdering

5 av 2 stemmer

Fakta

1t 35min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Rich Christiano
Rich Christiano
Manusforfatter
Skuespillere
Brad Heller
Brad Heller
Butikksjef
D. David Morin
D. David Morin
Russell Carlisle
Michael Gier
Gruppeleder
Chipper Lowell
Besøkende
Gavin MacLeod
Norris Anderson
Richard Riehle
Dr. Wiseman
Jennifer O'Neill
Michelle Bain
Produsenter
Rich Christiano
Rich Christiano
Produsent
Bobby Downes
Bobby Downes
Medprodusent
Kevin Downes
Kevin Downes
Produsent
Paul Crouch
Sjefsprodusent
Geoff Ludlow
Medprodusent
Annet
Philip Hurn
Cinematografi
Jeffrey Lee Hollis
Redigering
Jasper Randall
Komponist
Laird Pulver
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Et profetisk budskap til vår tid

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"Time Changer" er en fin kristen film som vil få en til å tenke ekstra nøye gjennom tiden vi lever i. Den viser oss hvordan synden florerer idag og hva forkynnelse av bare god moral har ført til. Kanskje noen kjenner seg igjen i filmen, og kanskje filmen setter ting litt på spissen, men vi skal ikke se bort ifra at dette er ganske nær sannheten. Evangeliet kommer også fint fram i filmen og budskapet er bra! Selvom filmen putter inn fantasielementet "tidsmaskin" og gjør det mulig å reise i tid, selvom dette er holdt hemlig fra resten av menneskeheten, så vet Dr. Norris Anderson når han skal ta i bruk denne maskinen som faren hans begynte på. Men som alle vet så er jo tidsreiser umulige. Skuespillet er ikke av den beste sorten, selvom det er greit noen ganger og man kan strekke på smilebåndet en god del ganger i løpet av filmen. Filmen viser oss også hvor unyttig det egentlig er med god moral i seg selv når man mangler Jesus i sitt liv. Vi får også se hvordan djevelen har fjernet Jesu navn fra budene.

Dette er en film som passer å bli vist for ungdom på f.eks. et ungdomsmøte eller lignende. Filmen har en litt artig og spenstig slutt!
5.33 av 7 - -

Radikalt og konservativt

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det er lett å føle seg veldig truffet av denne filmen, litt fordi den tar for seg slik verden er i dag og hvor feil det er hvis man tenker seg hvordan en perfekt kristen verden ville vært. Hovedtemaet er moral og dens frafall i dagens samfunn, og selv der den eksisterer så eksisterer den uten Jesus eller Gud som bør være kilden. Poenget er utrolig viktig, men noen ganger blir det litt lovisk og veldig konservativt selv for en som er kristen og enig i at det meste det som sies om mener det bør være slik en burde tenke i eget liv. Det er at man tar og forventer at en moralsk pekefinger av Jesus vil forandre nasjonen, og at mangelen av den er noe av grunnen til frafallet. Sikkert noe sannhet i det, særlig med tanke på oppdragelse, men ikke nødvendigvis så mye med tanke på å være en som preker det til en avkristnet verden. Det er kanskje også litt et ideal av 1800 tallet som er trukket fram, siden hovedpersonen virker så overrasket over hver lille moralske krumspring. Gammeldags trenger likevel ikke være det riktige, og et hint av moderne riktig kristentro savner jeg.Synet på bibelen som ufeilbarlig og rettesnor for vitenskapen virker teit. Det er sannheten som burde være rettesnor for begge. Historien er god selv om tidsmaskin på 1800 tallet er et stort steg å ta i retning fiksjon når man samtidig prøver å formidle realiteter, men det forstår man og det spriter opp historien litt. At to voksne menn fatter mistanke er en del av historien som jeg synes er litt poengløs og bare for å skape unødvendig spenningsmoment. Andre småting, slik som å legge inn litt sånn endetidsprat og andre sidetemaer i en film som ikke burde handle om det virker unødvendig.Kvaliteten synes jeg er overraskende god. Hovedpersonen skal virke gammeldags og konservativ, på de mer moderne menneskene spiller også sin rolle godt. Musikken passer inn og filmatisk holder denne lavbudsjettfilmen overraskende god standard. Det er også ting å le av midt i alvoret, kulturkrasj.
4.67 av 7 - -
0.49 sekunder