Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (5.8)
Stream på

Fury to Freedom (1985)

Hva skal til for å knekke en mann som nekter å bøye seg?

Kampsportmesteren Raul Ries(Silardi) var vant til sinne, han var fyllt av raseri - han vandret på en destruktiv sti som ledet ham til randen av å drepe familien sin og seg selv. Men i den mørkeste natt av livet hans, griper Noen inn.

Mannen som nektet å vise sine svake sider, møter Noe så kraftfullt som gjør at han blir nødt til å bøye seg, og da får han kjenne forandringen som setter en fri fra raseri, sinne og hat.

Vurdering

4.67 av 1 stemme

Fakta

1t 22min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Erik Jacobson
Forfattere
Erik Jacobson
Manusforfatter
Skuespillere
Tom Silardi
Raul Ries
Chuck Smith
Chuck Smith
John Quade
Mr. Ries
Gerald Okamura
Kung-Fu lærer
Denise Kerwin
Tina
Gil Gerard
Politi Offiser
Joy Vogel
Sharon Ries
Produsenter
Erik Jacobson
Produsent
Joe Sarmiento
Medprodusent
Jim Kempner
Sjefsprodusent
Hope Burseth
Medprodusent
Annet
Don Burgess
Cinematografi
Timothy Huntley
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Fra sinne og hat til frihet i Jesus

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Som tidligere kampsportentusiast så var det artig å se at det fantes en god kristen film med et slikt tema.

I filmen møter vi en mann som er ute på kjøret, med familie og skoleproblemer og det som følger med. Han blir etter hvert en dreven kampsportutøver, men mister samtidig grepet av det viktige i livet. Basert på en sann historie om Raul Ries, som nå driver en større menighet i California, er dette et sterkt vitnesbyrd på hva Gud kan gjøre når man har nådd bunnen av sitt liv.Filmen har et sterkt budskap om tilgivelse. Det tar en stund før det åndelige perspektivet kommer frem, men når det skjer så skjer det på en sterk og god måte. Vi ser hvordan Gud strekker sin hånd ned i livets mørkeste stund og redder en fortapt sjel og leger bånd i en familie som manglet kjærligheten som burde vært der.Man kan ikke skryte så veldig mye om kvaliteten. Bildet er gammel 80-talls kvalitet, skuespillet fungerer innimellom, men til tider blir det litt dårlig. Kampsekvensene er heller ikke så veldig imponerende laget, selv om det noen steder kan merkes å ha blitt gjort så godt det lar seg gjøre. Jeg hadde jo håpet at Gerald Okamura, som har vært et fast innslag i flere kampsportfilmer, kunne ha fått en viss orden i kampscenene, men resultatet er så som så, ikke så veldig overbevisende. Det kristne budskapet løfter allikevel filmen og gir den håp.”Fury to Freedom” var en av de første kristenproduserte filmene jeg så, på en leir mange år tilbake, og da så jeg den ikke bare en gang, men opptil flere ganger. Budskapsmessig er dette en sterk film, med en fenomenal slutt. Hvis man ikke sitter med noen tårer i øyekroken når filmen er ferdig, ja da har man tørket dem vekk med et stykke tørkepapir. En god film til å være lavbudsjett og gammel!

Vi får også et lite innslag av den kjente bibellæreren og forfatteren Chuck Smith.
4.67 av 7 - -
0.35 sekunder