Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Stealing God (2005)

Bryan Anderson er en mislykket skuespiller som ikke ser på seg selv som veldig velsignet. Han vet hans liv er dritt. Hans beste venn Morris Jeffries, han også skuespiller, gjør det ikke så mye bedre. Alene på sin hybel sitter de så en kveld og ser på den eneste kanalen de greier å få inn, nemlig en kristen stasjon med TV-evangelister som snakker om penger.

Da får Morris ideen om å starte et slikt tv-program, og han overtaler Bryan til å bli med. Det som går tregt i begynnelsen håver etterhvert inn penger. Men når de finner ut hvem menneskene som gir pengene er så står de foran et valg som de ikke kan la være å ta stilling til.

Vurdering

1.67 av 1 stemme

Fakta

1t 33min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Dave Swuz
Forfattere
Jerry Eisinger
Manusforfatter
Skuespillere
Dave Swuz
Max Ruby
Jerry Eisinger
Bryan Anderson
John Piccione
Pastor Ryan
Mark Ferrera
Morris Jeffries
Megan Whyte
Gina May Laweep
Produsenter
Dave Swuz
Produsent
Jerry Eisinger
Produsent
John Piccione
Medprodusent
Mark Ferrera
Produsent
Annet
Dave Swuz
Redigering
Jenni Gold
Redigering
Douglas Maxwell
Cinematografi
Stephen E. Cox
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Dårlig skuespill om dårlig skuespill

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

”Stealing God” har helt klart noen gode momenter og stunder som gjør at den ikke er en ener, men altfor kjedelig komedie til å bli noe. Humoren er ikke alltid s vellykket og som regel er den veldig rar, men likevel noe man kan le av litt innimellom. Handlinen kunne blitt gjort mye bedre, for ideen er egentlig litt god til å ha komediepotensiale, men de drøyer plottet altfor lenge og unødvendig flere steder som får helheten til å virke i hvert fall en halv time lenger enn det den burde vært. Kvaliteten er utrolig dårlig, grenser til et amatørfilmprosjekt, men har faktisk et budsjett man kunne fått noe mer ut av selv om det ikke er stort. Skuespillerne imponerer heller ikke men de er i stil med konseptet.Filmen får fram en del morsomheter når det kommer til tv-evangelisering men det blir altfor banalt og enkelt her – og ikke minst urealistisk. Mot slutten kommer likevel noe budskap fram, men ikke nokk for å løfte filmen opp. Vi vet jo fra starten at de begir seg ut på noe som er galt, og det vet jo de også. Totalinntrykket er at filmen er en bommert, og hadde forventet en litt bedre produksjon selv om det luktet amatør lang vei. Er fristet til å gi bittelittlitt høyere karakter enn det som det ble til, men vegrer meg.

1.67 av 7 - -
0.25 sekunder