Registrer Logg inn

Kristenfilm.com


The Passion of the Jew (2004)

The Passion of the Jew: Etter å ha sett "The Passion" så blir Cartman, som er jødisk, full av skyldfølelse og bestemmer seg for å beklage ugjerningene jødene gjorde mot Jesus. Cartman, som alltid mobber Stan, mobiliserer for det han tror er poenget med filmen, nemlig å utrydde jødene en gang for alle. Samtidig drar Stan og Kenny for å få igjen pengene sine fra Mel Gibson fordi de syntes filmen stinket.

Christian Rock Band: Cartman mener at ved å starte et kristent Rock band så kan han nå salget av til Platinum på en cd raskere enn det de andre greier med et helt vanlig band. DMens salget går så det suser for Cartman, blir Stan, Kyle og Kenny tatt i å laste ned musikken fra nettet som de skulle bruke som inspirasjon.

Red Hot Catholic Love: En katolsk sex skandale fører til at fler og fler foralter kirken og blir ateister. For å gjøre en stopper for dette drar den lokale presten for å foreslå forbud mot sex med unge gutter, noe som ikke faller i smak hos resten av prestene. Samtidig greier Cartman å gjøre et stunt som man før trodde var vitenskapelig umulig.

Vurdering

2.33 av 1 stemme

Fakta

1t 6min
South Park: The Passion of the Jew
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Trey Parker
Forfattere
Matt Stone
Manusforfatter
Trey Parker
Manusforfatter
Skuespillere
Matt Stone
Kyle Broflovski, Kenny McCor
Trey Parker
Stan Marsh, Eric Cartman
Produsenter
Matt Stone
Sjefsprodusent
Trey Parker
Sjefsprodusent
Anne Garefino
Sjefsprodusent
Annet
Scott Nickoley
Komponist
Jarmie Dunlap
Komponist
Keef Bartkus
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Overdrevet og grotesk humor

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det er veldig vanskelig å anmelde South Park som handler om noen aspekter av den kristne troen på en kristen side for kristen og religiøs film. Det er fordi South Park har så mye grotesk og grov humor for et voksent publikum og full av ekstreme overdrivelser. Det er vel bunn i grunn ribbet for dybde i budskapet selv om man kan skimte noen overfladiske poenger og de tar kristne på kornet noen ganger.”The Passion of the Jew” er en DVD som innholder to bonusepisoder i tillegg, ”Christian Rock Band” og ”Red Hot Catholic Love”, som handler om kristendommen på forskjellige måter. Det beste av budskap å finne er at vi skal følge det Jesus lærte fordi det var riktig ikke følge Jesus på grunn av at han ble torturert og led eller simpelt at det Jesus gjorde var bra. Men siden det også er i rammene av humoren blir det vel for å få en slags fin slutt på historien og ikke for å være pro kristendom.Selv om det er noen ganger morsomt så er det oftest litt avskyelig å se på South Park, fordi man kan jo ikke la være å bli litt provosert. Så jeg anbefaler ikke serien, eller disse episodene, selv om det er morsomt til tider. Jeg forstår at noen kan synes episodene er bra og gir et godt budskap bak humoren, men jeg kan også forstå de som mener det stikk motsatte.
2.33 av 7 - -
0.39 sekunder