Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

7th Heaven - Sesong 3 (1999)

I denne sesongen av 7th Heaven skildres små og store problemer i en prestefamilie med et stort hjerterom. Vi følger livet til ekteparet Eric(Collins) og Annie Camden(Hicks) og deres fem barn: den ferske studenten Matt(Watson), uavhengige Mary(Biel), guttegale Lucy(Mitchell), tenåringen Simon(Gallagher) og veslevoksne Ruthie(Rosman). Denne sesongen får familien på syv to nye tilskudd når tvillingene Sam og David melder sin ankomst. Men et par nyfødte i huset betyr ikke at problemene til de eldre barna er over. Ruthie er sjalu og prøver å rømme hjemmefra, Mary og Lucy protesterer mot sine huslige plikter, og Matt kjemper en innbitt kamp for å stanse bryllupet til ekskjæresten. Serien fortsetter å formidle hjertevarme og humor samtidig som den tar opp aktuelle samfunnsproblemer.

Vurdering

3.33 av 1 stemme

Fakta

15
7
15t 34min
7th Heaven - Season 3
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Catherine LePard
Manusforfatter
Brenda Hampton
Manusforfatter
Sue Tenney
Manusforfatter
Greg Plageman
Manusforfatter
Ron Darian
Manusforfatter
Jeff Olsen
Manusforfatter
Sue Tenn
Manusforfatter
Linda Ptolemy
Manusforfatter
Chris Olsen
Manusforfatter
Nigel McKeand
Manusforfatter
Skuespillere
Corbin Bernsen
Corbin Bernsen
Ted Grant
Olivia Brown
Patricia Hamilton
David Netter
Nigel Hamilton
Dorian Harewood
Rev. Morgan Hamilton
Christopher Michael
Sgt. Michaels
Mackenzie Rosman
Ruthie Camden
Beverly Mitchell
Lucy Camden
Jessica Biel
Mary Camden
David Gallagher
Simon Camden
Barry Watson
Matt Camden
Produsenter
Brenda Hampton
Sjefsprodusent
Catherine LePard
Medprodusent
Sue Tenney
Medprodusent
E. Duke Vincent
Sjefsprodusent
Aaron Spelling
Sjefsprodusent
Cheryl R. Stein
Medprodusent
Ron Darian
Produsent
Shelley Hull
Medprodusent
Annet
Janet Weinberg
Redigering
David Plenn
Cinematografi
Dan Foliart
Komponist
Patricia Van Ryker
Produksjonsdesign
Ronald E. High
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Sjarmen er i ferd med å forsvinne

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Sesong tre fortsetter omtrent der forrige sesong sluttet. Annie er gravid og venter på at tvillingene skal komme fram og familien må gjennom kriser men også gode stunder, og grunnet Annies graviditet så blir ikke hverdagen helt slik som den ellers har vært. Men alle barna synes dette fort kan bli litt mye og ønsker seg litt mer fritid noe også Annie hadde satt pris på og ikke minst mannen Eric.Selv om denne sesongen faktisk nevner Jesus i et par av episodene, noe de to forrige sesongene så å si utelater, så synes jeg denne allikevel blir noe mer overfladisk på en del punkter.

En av episodene handler om jula og da er det en selvfølge at Jesu navn nevnes, noe det også ble gjort. En annen fin episode er når alle i familien går på rundgang og synger på en vakker salme der Jesu navnet blir løftet opp.

Livet til familiemedlemmene er allikevel slik det alltid har vært. De er i en opprørsk alder og prøver å ljuge seg unna og stadig unnskylde sine rampestreker. De fleste episoder avsluttes allikevel på en god og meningsfull måte, men at de aldri lærer!!

Datingmoralen er heller ikke forbedret. Det er veldig bra at de legger vekt på å vente med sex til ekteskapet, men når datingmoralen blir så lettsindig som den blir så vet jeg ikke helt. Det hele blir så uekte og motsigende på en måte. Det er fritt fram med kjæreste bare for å ha kjæreste, ingen restriksjoner på det området, selv om far og mor i huset til tider synes det mer eller mindre er nok, men de setter aldri foten helt ned og tar en skikkelig alvorsprat med dem om dette. Jeg blir noe oppgitt!

Bortsett fra dette så er det veldig få episoder som fremhever seg budskapsmessig i forhold til de tidligere sesongene noe som er skuffende. Skulle nesten tro at en slik serie kunne inneholde litt mer evangelisk og kristen oppdragelse enn det vi er vitne til.Kvalitetsmessig kan det se ut som om denne øker noen små hakk, i hvert fall i siste halvdel av sesongen. Skuespillet er også litt bedre, men enda ser vi episoder der skuespillerne ikke helt yter det de kunne. Etter hvert som de minste blir eldre så mister de noe av skuespillsjarmen som de hadde i de to forrige sesongene og det er en eller annen gnist som slokner. Men kanskje vi får mer av dette når tvillingene vokser opp?Ingen sesong å rope hurra over. Den har flere kjedelige episoder og mye av det samme går igjen og igjen og vi ser sjelden noe nytt. Det virker som om serieskaperne begynner å gå tomme for ideer og de er bare nødt til å ha skjerpet seg når det enda gjenstår 8 sesonger! Hvis ikke så vet jeg ikke helt hvor dette vil ende. Med flere mer eller mindre kjedelige episoder så glimter den til innimellom og avslutningen er interessant og kanskje en god banebryter for sesong 4. Det blir allikevel spennende å se hva neste sesong bringer. Synker moralen? Blir det åndelige mer vektlagt? Blir historiene mer originale? Blir bilde og skuespill skjerpet noen flere hakk? Det gjenstår å se!
3.33 av 7 - -
0.4 sekunder